Στιφάδο με κρέας
Τόσο νόστιμο, τόσο τρυφερό και ελαφρύ, με πεντάγλυκα κρεμμύδια σαν λουκουμάκια! Απορώ γιατί ένα τόσο αγαπημένο φαγητό δεν το γευόμαστε …
Τόσο νόστιμο, τόσο τρυφερό και ελαφρύ, με πεντάγλυκα κρεμμύδια σαν λουκουμάκια! Απορώ γιατί ένα τόσο αγαπημένο φαγητό δεν το γευόμαστε …
Τι θα χρειαστούμε… 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες ή μικρά του στιφάδου 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 …
Όταν μαγείρεψα πρώτη φορά αυτό το φαγητό πριν δυο χρόνια περίπου δεν πίστευα το πόσο νόστιμο είναι ! Χορτοφαγικό …
Οι Μοσχιοί ή Μοσχοχτάποδα (eledone moschata ) είναι τα μικρότερα κεφαλόποδα στην κατηγορία των χταποδιών. Θεωρούνται οι φτωχοί συγγενείς της …
Αυτό το στιφάδο με πατάτες και λουκάνικα στη γάστρα, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δεν θέλει καθόλου κόπο …
Υλικά : 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδα με το φλούδι τους 1/2 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1/2 φλυτζάνι λάδι …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Το στιφάδο είναι ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά ειδικά όταν το κάνουμε με κουνέλι! Όμως πέσαμε πάνω σε μια …
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες …
Τα μοσχοχτάποδα τα μαγειρέψαμε τις προάλλες με κριθαράκι δείτε την συνταγή εδώ, ήρθε ή ώρα όμως να τα κάνουμε στιφάδο …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλο καλαμαρακια φρεσκα η’κατεψυγμενα μετριου μεγεθους 1 1/2 κιλο κρεμμυδακια μικρα για στιφαδο 1 κιλο ωριμες ντοματες τριμμενες …
Το κυριακάτικο τραπέζι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συγκεντρωθεί η οικογένεια. Το μενού που σας προτείνουμε είναι κοτόπουλο …
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
Υλικά 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια 3 φύλλα δάφνης 6 σκελίδες σκόρδο 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 1 …
Καλημέρα!!!Σήμερα προτείνουμε μια υπέροχη συνταγή που αναδεικνύει τα κολοκυθάκια! Είναι από το ημερολόγιο του Cook Book του Εθνους.
Η προτιμηση μου για τα φασολια της Δυτικης Μακεδονιας (Καστορια, Πρεσπες) ειναι γνωστη και δηλωμενη. Αυτη τη φορα δοκιμασα τους …