ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΝΚΌΡΝΤ // TORTA CONCORDE
ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΝΚΌΡΝΤ Gâteau Concorde, υπέροχη σοκολατένια τούρτα από την γαλλική ζαχαροπλαστική παράδοση; αποτελείται από μαρέγκες και αφράτη, μαστιχωτή μους …
ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΝΚΌΡΝΤ Gâteau Concorde, υπέροχη σοκολατένια τούρτα από την γαλλική ζαχαροπλαστική παράδοση; αποτελείται από μαρέγκες και αφράτη, μαστιχωτή μους …
Μια πολύ εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη τούρτα, που γίνεται χωρίς το κλασικό παντεσπάνι και είναι ιδανική για όλες τις περιστάσεις. …
Υπήρχε περίπτωση να μη βάλουμε γιορτινό ή μάλλον Χριστουγεννιάτικο γλυκό χωρίς κρέμα κάστανου; Αποκλείεται. Η κρέμα κάστανου είναι αγαπημένη μου …
Τούρα Τιραμισου απλή και νόστιμη. ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγά xωρισμένα κρόκοι με ασπράδια 1 φλ/να του τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τζ. …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ 220γρ φαρίνα απ 8κουτ .σούπας.κακάο 1.μπέικιν πάουντερ 1πρεζα αλάτι 280γρ. ζάχαρη 8 αυγά χωρισμένα κρόκος-ασπράδι 1βανιλια …
Αφράτη τούρτα με γεύση φουντουκιού. 5 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 170 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια …
Τουρτα με παντεσπάνι απο τσάι matcha, βουτυροκρεμα mango και ganache λευκής σοκολατας με αμυγδαλοπαστα για τα γενεθλια μου
Υπεροχη τραγανη μαστιχωτη μαρεγκα με γεμιση σοκολατα γκαναζ με καραμελωμενα φουντουκια και σουσαμι,λουσμενη με υπεροχη πεντανοστιμη καραμελα. Απολαυστε την!!
ΥΛΙΚΑ Για την μαρέγκα 200 γρμ ασπράδια αυγών 200γρμ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρμ ζάχαρη άχνη μισό κουταλάκι τσαγιού κρεμοριο μισό …
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Η χουρμαδότουρτα είναι ένα θεϊκό γλυκό, από εκείνα που τα τρως μια φορά και δεν τα ξεχνάς …
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 150 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 150 …
Μια απίθανη παραλλαγή της γνωστής μας τούρτας κωκ! 6 ασπραδια ειναι κάπου στα 210 γρ 225 γρ αχνη. 112 αλευρι …
Υλικά 24 μπισκότα σαβαγιάρ 1 κουταλιά σούπας βούτυρο φρέσκο . ι/ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά σούπας κορν φλάονρ 1’/τ2 …
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …
Η πιο γευστική και εύκολη τούρτα για λάτρεις της σοκολάτας! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου.
Την τουρτίτσα που βλέπετε στη φωτό την έφιαξα για τη μανουλα μου που είχε τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου εύκολη …
Υλικά: Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 ασπράδια …
Μία απίθανη τούρτα πραλίνας από τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο που θα σας καταπλήξει, καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε …
Μια πεντανόστιμη τουρτίτσα που βρήκα στο τετράδιο συνταγών της πεθεράς μου. Υλικά 200 γρ ζάχαρη άχνη 6 κουταλιές καυτό νερό …
Υλικά για το παντεσπάνι 25 εκ. 6 αυγά 1½ κούπα ζάχαρη 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι …