Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Μετά τα μυστικά για την καλύτερη, εύκολη τηγανιά, η συνταγή για τηγανιά με χοιρινό κρέας. Με λεμόνι, μυρωδικά, κρασί. Ο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Υλικά συνταγής 2- 2½ κιλά κότσια χοιρινά 1½ κιλό πατάτες 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μέλι …
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή ακόμα και για αρχάριους.
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Πανεύκολο και πεντανόστιμο χοιρινό με λαχανικά σιγομαγειρεμένο με μπύρα, μέλι και μουστάρδα. Μια φρέσκια φρατζόλα ψωμί και βουτάμε..!
Ο κλασσικός κρασομεζές ανεβάζει τη θερμοκρασία στην καρδιά του χειμώνα. Πιο χορταστικός με την προσθήκη της πιτούλας και το γιαουρτάκι …
Υλικά Χοιρινό 2 κιλά ψαχνό Αγγουράκια τουρσί 6 τεμ. Σκόρδο 5 σκελίδες Μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη 2 κουταλιές …
Αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας!
Σιγομαγειρεμένες μπουκίτσες χοιρινού στην μπύρα που λιώνουν στο στόμα! Είναι ένα φαγητάκι που σερβίρεται και κρύο με το χοιρινό να …
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …
Ένα ταπεινό κομμάτι κρέατος σε μια υπέροχη συνταγή! Υλικά 3 κότσια χοιρινά περίπου 2 κιλά. 4 ξερά κρεμμύδια κομμένα φέτες. …
…Από τον Chef Ανδρέα Λαγό
500 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση από σπάλα ή μπούτι), σε κύβους περίπου 2 εκ. 1 κονσέρβα μανιτάρια 1½ κουτ. σούπας …