Egg-in-a-hole με καψαλισμένη πιπεριά Φλωρίνης και παρμεζάνα
Είναι ένα απλό κι εύκολο πιάτο, ιδανικό για brunch, για πρωϊνό, ειδικά μετά από ξενύχτι, για μεσημεριανό ή και ελαφρύ …
Είναι ένα απλό κι εύκολο πιάτο, ιδανικό για brunch, για πρωϊνό, ειδικά μετά από ξενύχτι, για μεσημεριανό ή και ελαφρύ …
Σήμερα την κάναμε ένα αλμυρό ψωμάκι, πολύ μοσχομυριστό και αφράτο ! Ένα ψωμάκι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εμείς ξετρελαθήκαμε! Δοκιμάστε …
Μια πρώην συνάδελφός μου από την Ινδία μου αποκάλυψε τα μυστικά ενός αγαπημένου της πιάτου, του chole bhature (τσόλε μπατούρε), …
500 γρ. χωριάτικο ψωμί 6 σκελίδες σκόρδο 20 γρ. γλυκιά πάπρικα 1500 ml. ζωμό κοτόπουλου 4 αυγά 250 ml. ελαιόλαδο …
Ένα πανεύκολο, ευπαρουσίαστο, νόστιμο και διαιτητικό πιάτο! Το φιλέτο του σολομού ταιριάζει καταπληκτικά με την αρωματική κρούστα ψωμιού που το …
Η σαλάτα που δίνει χρώμα στο τραπέζι μας!Υλικά 2-3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδοαλάτι 1 …
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι …
Η … “παραγωγή” φέτος σε αχιβαδούλες ήταν αρκετά μεγάλη (καθαρή “γενοκτονία” στη πραγματικότητα). Έπρεπε λοιπόν να βρω και άλλους τρόπους …
Aπό τον chef Βιτσέντζο Ζάννι Ημερομηνία Προβολής: 30/11/2011…
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 250 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον ρεντέ 1 σκ. σκόρδου τριμμένη στον …