ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟΙ
Κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθοανθοί τηγανητοίΟ καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο …
Κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθοανθοί τηγανητοίΟ καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο …
Σαν τα μεζεδάκια μαζί με το τσίπουρο ή το κρασί δεν έχει. Αν το φαγητό είναι μια φορά απόλαυση, οι …
Υλικά συνταγής 750 γρ. φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος), βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα …
Η πιο νόστιμη επιλογή για ουζάκι!
Κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθοανθοί τηγανιτοίΟ καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο …
Πολλές φορές έρχονται φίλοι στο σπίτι και θέλουμε να πιούμε ένα ουζάκι, ή λίγο κρασάκι ή και μπυρίτσα, αλλά δεν …
Κεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά.Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση είναι …
Καλή παρέα, παγάκια, λιτοί μεζέδες που γίνονται εύκολα όσο οι προθερμαίνεται η κουβέντα. Το ούζο δεν χρειάζεται υπερπαραγωγές αλλά μια …
Υλικά συνταγής ½ κιλό έτοιμο φύλλο για μπακλαβά ½ κιλό κασέρι κομμένο σε ραβδάκια Λίγο βούτυρο για το άλλειμα των …
Οι γκιουζλεμέδες είναι ένας παραδοσιακός ουζομεζές στην πατρίδα μου τη Μυτιλήνη. Τη συγκεκριμένη συνταγή την πήρα από τη Θεία Αρχοντούλα …
Πιπεροκεφτέδες ή πιπεροτηγανήτες, πείτε τες όπως θέλετε, είναι πεντανόστιμες και αν σας αρέσουν οι πιπεριές θα τις λατρέψετε! Η συνταγή …
Ότι πρέπει για τις ουζοποικιλίες και τις μπυροποικιλίες μας! Υλικά για την ζύμη Μαγιά – 50 -60 γρ Ελαιόλαδο – …
Εξαιρετικό μεζεδάκι για ούζο ή τσίπουρο!!! Σκορδάτα μανιτάρια πλευρώτους, γλασαρισμένα με λίγο μπαλσάμικο, ενώ το άρωμα της ρίγανης απογειώνει την …
Καλημέρα σας! Ενα ορεκτικούλι που συνοδεύει όμορφα μπυρίτσα ή ουζάκι στη βεράντα τώρα που κάθε “κατεργάρης” γυρίζει στον πάγκο του και …
Γρήγορος και εύκολος ουζομπυρομεζές!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού ξύδι λευκό 2 δαφνόφυλλα …
Το καλοκαίρι, όπως ίσως έχετε καταλάβει, είναι για μένα η εποχή του μεζέ. Πολλές φορές δεν έχω όρεξη για πολλά …
Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε μόνες σας αποξηραμένες λιαστές ντομάτες κρατήστε κάποιες πριν τις βάλετε στο λάδι και δοκιμάστε αυτό …
Σαβρίδια, αποξηραμένα στη σκιά ή στον ήλιο, και στον αέρα. Μεζές για τσίπουρο, ουζάκι και καλή παρέα.
Ένα νοστιμότατο ορεκτικό που συνοδεύει ιδανικά το ουζάκι μας το καλοκαίρι.
Νόστιμο μεζεδάκι ό,τι πρέπει για ουζάκι στη βεράντα και όχι μόνο.