Είμαι τυχερή γιατί όχι μόνο με πάνε βόλτες αλλά μου μαγειρεύουν και νόστιμα πιάτα. Αυτό που σας παρουσιάζω σήμερα έγινε …
Συνταγές με ξύδι για Ψάρια
-
-
Αυτή την υπέροχη συνταγή την “έκλεψα” από μία πολύ ωραία ταβέρνα που δούλευα πριν κάποια χρόνια και νομίζω πως είναι …
-
Πως να κλείσεις το καλοκαίρι σε ένα βαζάκι; Πώς μπορείς να πάρεις λίγη Ελλάδα μαζί σου; Μιας και σαρδέλες, γαύρο …
-
Σαρδέλες ψητές με πιπεριές Φλωρίνης από Εύα Κατηγορία: Θαλασσινά Προετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 20 λεπτά
-
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
-
Σαρδέλα Μαρινάτη δεν μας έχουν σερβίρει πουθενά. Κι εγώ, αν και έχω μαρινάρει πολλές φορές γαύρο, ποτέ δεν είχα δοκιμάσει …
-
Υλικά συνταγής 700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι …
-
Υλικά συνταγής για το μπακαλιάρο 1 κιλό μπακαλιάρος σε φέτες 1½ φλιτζ. ελαιόλαδο για το κουρκούτι 1 φλιτζ. αλεύρι ⅓ …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ωραίο ψαράκι τα μπακαλιαράκια! Πεντανόστημα και δίχως κόκαλα για ορισμένους, που δεν τρώνε ψάρια γιατί βαριούνται να τα καθαρίζουν. Μια …
-
Υλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό διάφορα ψάρια (σκορπίνα, χάνο, πέρκα, λύχνο) 1 κρεμμύδι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι 1/2 φλιτζάνι …
-
Γαύρος Μαρινάτος, Αρωματικός ή Πικάντικος : το καλύτερο μεζεδάκι του Καλοκαιριού!!!
christiespicnic.blogspot.comby adminΗ σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα …
-
Υλικά για το κουρκούτι – 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι (τύπου φαρίν απ) – 1 κουτάλι γλυκού μπέικιν πάουντερ …
-
Υλικά – 4 πέστροφες – 1 κουτάλι της σούπας ξίδι – 500 γρ. κρασί λευκό – 170 γρ. βούτυρο – …
-
Από τα πιάτα με ψάρι που θα σας ξαφνιάσει το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τα τελειώσουν τα παιδιά σας!!! …
-
Πήρα λοιπόν φέτες σφυρίδας και τις έκανα ψητές στο BBQ , χωρίς πολλά καρυκεύματα μόνο αλάτι,πιπέρι και λίγο θυμάρι, τις …
-
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι …
-
Ώρα για ψαράκι , φιλέτο, δίχως κόκκαλα που θα αγαπηθεί απο όλους. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Λίγο αλεύρι Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο …
-
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
-
Οι λόγοι που καθιέρωσαν τον μπακαλιάρο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου ήταν καθαρά οικονομικοί και πρακτικοί. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος …
-
Υλικά: 1 κιλό γαύρο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1 κ.γ. ρίγανη χυμό από 1-2 λεμόνια αλάτι …