Ροφός πρασοσέλινο
Υλικά – 1 ροφός καθαρισμένος – 4 πράσα – 1 ρίζα σέλινο με τα φύλλα – 2 αβγά – 1 …
Υλικά – 1 ροφός καθαρισμένος – 4 πράσα – 1 ρίζα σέλινο με τα φύλλα – 2 αβγά – 1 …
Η Ψαρόσουπα είναι ένα κλασικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό Ελληνικό πιάτο, Μεσογειακό θα έλεγα, που για να ετοιμαστεί δεν χρειάζεται …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό ψάρια (ροφός, σκορπίνα, βραστόψαρα) 1 φλιτζ. τραχανάς ξινός 4 καρότα 4 πατάτες 1 γλυκοπατάτα 1 …
300-400 γρ. λιπαρό ψάρι σε φέτα (ροφό, σολoμό, πέστροφα) 4 κρεμμύδια ξερά μεγάλα ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 60 γρ. …
Στην χώρα των θαλασσών , των καπεταναίων και των ψαράδων κάθε Ελληνικό σπίτι που σέβεται την παράδοση , μια ψαρόσουπα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό ροφός (μπορείτε να πάρετε 4 των 250γρ. ή 1 μεγάλο του κιλού) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 …
Η ψαρόσουπά μας γίνετε πολύ πιο νόστιμη αν την φτιάξουμε με διάφορα είδη ψαριών. Πάντως αν είναι να διαλέξω ένα, …