ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // GRISSINI INTEGRALI AL LIEVITO MADRE
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Νόστιμα κριτσίνια ολικής, φυσικά με φυσικό προζύμι! Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις αναλογίες και τα είδη …
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Νόστιμα κριτσίνια ολικής, φυσικά με φυσικό προζύμι! Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις αναλογίες και τα είδη …
Η αρχή της σχολικής χρονιάς πάντα με πιάνει απροετοίμαστη. Το πρωινό ξύπνημα, τα πήγαινε-έλα, το διάβασμα και το γενικότερο άγχος …
Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό …
Τόσο μαλακά, τρυφερά και εύκολα! Έχουν μια ήπια γλυκύτητα και η γεύση τους πηγαίνει για παντός είδους ψωμένιες απολαύσεις: Ζεστά-ζεστά …
Υλικά – 750 γρ. αλεύρι μαλακό – 450 ml χλιαρό νερό – 20 γρ. ξερή μαγιά – 70 γρ. ζάχαρη …
Υλικά – 2 φλ. νερό χλιαρό – 2 κ.γ. μαγιά – 5 κ.γ. ελαιόλαδο – 1 ½ κ.γ. αλάτι – …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Η Καθαρά Δευτέρα γαστρονομικά είναι συνυφασμένη με τη λαγάνα και διάφορα νηστίσιμα εδέσματα όπως ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα, χαλβάς, φασολάδα, τουρσί και …
Στους μεγαλύτερους, η γεύση του θα θυμίσει πολύ τη μπομπότα. Όμως, παρ᾿ όλο που έχει μέσα και καλαμποκάλευρο, αν κάνουμε …
Ψωμί με άρωμα γιαγιάς. Νόστιμο, τραγανό, ευωδιαστό, με χοντρό αλάτι, ρίγανη και σουσάμι, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες.Ότι πρέπει για …
Την εποχή που όλα ήταν αλλιώς, για πρωινό ή απογευματινό κολατσιό, αλλά και όταν ζύμωναν ψωμί, οι γιαγιάδες και οι …
Ο αγαπηµένος µας συνεργάτης Ντίνος Κιούσης είναι πλέον ένας περήφανος φούρναρης και μοιράζεται μαζί μας τη δική του συνταγή για …