Συνταγές για ζυμαρικά
Κριθαράκι (μανέστρα) με κρέας στην κατσαρόλα
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ | Συνταγή για κριθαράκι (μανέστρα) με κρέας στην κατσαρόλα. Γιουβέτσι στην κατσαρόλα.
Συνταγές για ζυμαρικά
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ | Συνταγή για κριθαράκι (μανέστρα) με κρέας στην κατσαρόλα. Γιουβέτσι στην κατσαρόλα.
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό !!
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ) 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κ. σούπας ελαιόλαδο και …
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …
Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι, μαλακό, για κατσαρόλα, (από πλάτη ή ποντίκι) 1 πακέτο κριθαράκι 4 μεγάλες, ώριμες ντομάτες, στο μπλέντερ …