Τιραμισού
Υλικά (για 50 – 60 μπισκότα savoiardi) 3 κρόκοι αυγών 3 ασπράδια αυγών 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Η τιραμισού είναι ένα εξαιρετικά εύκολο και νόστιμο γλυκό ψυγείου. Είναι μια τούρτα σε στρώσεις, με κρέμα στρωμένη πάνω σε μπισκότα …
Μια πολύ νόστιμη τούρτα! Η συνταγή είναι από το Blog: http://sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr Απ’ότι έχω διαβάσει σε σχόλιό του, δεν είναι επαγγελματίας …
Τιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Η συνταγή τιραμισού που έχουμε πιο κάτω πάντως, είναι σίγουρο ότι θα δικαιώσει …
Υλικά: 200 ml espresso 200 ml. Μαρσάλα [ποτό] 4 αυγά, χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια 75 γρ. ζάχαρη 500 …
Είναι η πρώτη συνταγή για μπανόφι που εμπνεύστηκε ο Άγγλος σεφ Ian Dowding . Υλικά Για τη ζύμη της τάρτας …
Το λικέρ αμαρέτο, αλλά και γενικά το άρωμα του πικραμύγδαλου μου αρέσουν ιδιαίτερα. Πρίν αρκετούς μήνες δοκίμασα ένα κρεμώδες γλυκό, …
Στα ιταλικά σημαίνει «ανέβασε με» και πιστέψτε με….αυτό ακριβώς κάνει! Υλικά 480 ml γάλα 150 γρ. ζάχαρη 30 γρ. αλεύρι …
Σας προτείνουμε το αγαπημένο ιταλικό επιδόρπιο ελαφρώς παραλλαγμένο. Γευτείτε λοιπόν μια τιραμισού με πολυχρωμα κουφετάκια! Υλικά: 36 μπισκότα σαβαγιάρ 450 …
Υλικά 300γρ μπισκότα σαβαγιάρ 500γρ. τυρί μασκαρπόνε 3 κρόκοι αυγού (απο αυγά ημέρας) 100 γρ. ζάχαρη 50 ml κρασί Marsala …
Το τιραμισού είναι ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά και συνηθίζω να το φτιάχνω σε μορφή τούρτας, σε γιορτές και …