ΕΚΛΕΡ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ & ΓΛΑΣΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. …
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. …
Πήραμε έτοιμες μπάρες δημητριακών (διάφορες γεύσεις) για να τις έχουμε ως εναλλακτικό γλυκάκι για τις μέρες του σχολείου. Μια όμως …
…Εκείνο που με ξετρέλανε ήταν οι κολοκυθοκεφτέδες της και πήγα στην κουζίνα για τη συνταγή. Είναι η δεύτερη εκδοχή κολοκυθοκεφτέδων …
Υπέροχο παγωτο φυστίκι, με φυσικό πρασινωπό χρώμα, χωρίς χρήση χρωστικών! Το μικρό μυστικό ειναι η χρήση της φυστικόπαστας, αντι για …
Οι “βενετσιάνες” (veneziane) ειναι πεντανόστιμα αφράτα μπριοσάκια με επικάλυψη κρεμας ζαχαροπλαστικής, πασπαλισμένα με ζάχαρη και γρανέλλα ζάχαρης. Καθαρά ιταλικό παρασκεύασμα, …
Δεν είναι κεϊκ, ούτε τσουρέκι! Ειναι ενα ημίγλυκο ψωμάκι με κομμάτια σοκολάτας και πλούσια σοκολατένια γεύση! Ιδανικό για το πρωϊνό, …
Χαριτωμένα “λουλουδάκια” φτιαγμένα με ζύμη μαγιάς και γέμιση με ταχίνι και καρύδια. Υπέροχα για το πρωϊνο, αλλα και για όλες …
Σημερα, θα ταξιδεψουμε μεχρι την Σουηδια, καθως ειμαστε καλεσμενοι της Barbara, στο πολυ καλαισθητο blog της με το … εξωτικο …