Πένες με κιμά, λαχανικά , 4 τυριά και μπεσαμέλ γιαουρτιού
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παστίτσιο δεν το λες, μακαρόνια γκρατέν δεν το λες αλλά, στο τέλος τέλος έχει τόση σημασία η ονομασία …
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παστίτσιο δεν το λες, μακαρόνια γκρατέν δεν το λες αλλά, στο τέλος τέλος έχει τόση σημασία η ονομασία …
Υλικά 500 γραμμάρια λαζάνια 800 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 4 ντομάτες τριμμένες …
Μία ξεχωριστή Αποκριάτικη συνταγή είναι το Βενετσιάνικο Παστίτσιο από τα Κύθηρα. Αυτό το ξεχωριστό παστίτσιο έχει μία γλυκιά ζύμη αντί για …
Μουσακάςμε λαχανικά ψημμένα στο φούρνο χωρίς λάδι πολύ ελαφρύς !!!
Η σημερινή μου πρόταση είναι στα πλαίσια των πειραματισμών και συνέχεια της προηγούμενης γλυκιάς με τη μαρμελάδα Jalapeno, έγινε δε …
Όλος αυτός ο κρύος καιρός ήταν ιδανικός για ένα από τα πιο απολαυστικά Ελληνικά comfort foods: το Παστίτσιο! Το πιάτο …
Υλικά της συνταγής μας (ταψί 22 Χ 32) 500 γρ. μακαρόνια barilla για παστίτσιο 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα η …
Μια τάρτα με μανιτάρια ήθελα να κάνω τις προάλλες, για να συνοδεύσει το πρασόρυζό μας.Τελευταία στιγμή πρόσθεσα και 2 πράσα …
Υλικά 100 γραμ καλαμποκέλαιο 125 γραμ. βούτυρο 1 ασπράδι αυγού 50 γραμ ούζο η ρακί 1 κουτ,γλυκού αλάτι 100 γραμ …
Υλικά Για τη ζύμη 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις [(σως χρειαστεί και λίγο ακόμα) 2 φλυτζάνια φρέσκο γάλα …
Τα λαζάνια είναι ένα ζυμαρικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για να φτιάξουμε ένα όμορφο σουφλεδάκι. Εμείς το …
Νόστιμο, χορταστικό, ευπαρουσίαστο, κολασμένο!
Υλικά της συνταγής μας 7 μελιτζάνες φλάσκες βιολογικές 3-4 πατάτες ελαφρά βρασμένες και κομμένες ροδέλες 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1/2 …
1 δόση ζύμη για τάρτα (3οο γρ. αλεύρι, 15ο γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο, 1 αβγό ή 1 κρόκο αβγού, 1 …
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. ζύμη ψωμιού ή πίτσας βλέπε συνταγή 300 γρ. μοτσαρέλα κίτρινο τυρί σε κομμάτι 150 …
Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και περισσή νοστιμιά! Ένα πιάτο που μπορείς να το μισήσεις αν δεν αγαπάς το άρωμα του …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
Το καζατιέλο (casatiello) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά παρασκευάσματα στην γειτονική μας Ιταλία. Προέρχεται απο την ναπολιτάνικη κουζίνα …