Κοτόπουλο παστιτσάδα με σπετσερικό
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή που μαγειρεύουν σ’ όλα τα χωριά. Οι γυναίκες της υπαίθρου εκμεταλεύονταν ό,τι τους έδινε το περιβόλι …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Το κοτόπουλο μαγειρεύεται μαζί με τις πατατούλες, κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνουμε ένα ιδιαίτερο συνοδευτικό. Ο μόνος κόπος είναι …
1 ολόκληρο κοτόπουλο 1 πακέτο σπαγγέτι no 6 40 γρ. βούτυρο (Κέρκυρας) 4 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 100 ml. …
Φτερούγες κοτόπουλου, με αρωματικό άγγιγμα Τζαμάικας! Εύγευστο, εύκολο και οικονομικό πιάτο.Ψητές φτερούγες στο φούρνο, πολύ νόστιμες χάρις στο μείγμα των …
Κόκορας μεθυσμένος με μαυροδάφνη στη γάστρα με σπιτικές χειροποίητες χυλοπίτες.
Κόκορας κρασάτος και μάλιστα ελευθέρας βοσκής! Ένα νοστιμότατο, παραδοσιακό πιάτο που το τιμούν ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη …
Υλικά: 650 γρ. φιλέτο κοτόπουλου Για τη μαρινάδα 100 γρ. γιαούρτι χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη 2,5 εκ. …