ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Νοστιμότατο κατσικάκι στη γάστρα, μαγειρεμένο σε σάλτσα μουστάρδας, Σπάνια το μαγειρεύουμε αλλά όταν το κάνουμε, ας ακολουθήσουμε την τέλεια συνταγή! …
Νοστιμότατο κατσικάκι στη γάστρα, μαγειρεμένο σε σάλτσα μουστάρδας, Σπάνια το μαγειρεύουμε αλλά όταν το κάνουμε, ας ακολουθήσουμε την τέλεια συνταγή! …
Μοσχάρι στο φούρνο μαριναρισμένο σε βότανα, πορτοκάλι και μπαχαρικά! Αν δεν έχουμε φρέσκα βότανα θα βάλουμε μία γεμάτη κουταλιά σούπας …
Ένα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά.Η δικιά μου πινελιά είναι …
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε …
Μια συνταγή για τραχανά κοκκινιστό με μοσχάρι! Μια ωραία ιδέα για να συνοδεύσουμε το μαγειρευτό μας κοκκινιστό μοσχαράκι!
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.
Είναι χρονοβόρο και λίγο μπελαλίδικο ~ αξίζει όμως απόλυτα και τον κόπο και την αναμονή! JΜια εναλλακτική, νοστιμότατη πρόταση για τοΠρωτοχρονιάτικο τραπέζι!Υλικά …
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό- μοσχαρίσιο) 1-2 μέτρια κρεμμύδια 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κίμινο …