Μοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας
Ένα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά.Η δικιά μου πινελιά είναι …
Ένα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά.Η δικιά μου πινελιά είναι …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Πρόκειται για το suure mocke (σε ακριβή μετάφραση: ” ξινοκόμματο” , “ sour loaf” ) ένα μοσχαρίσιο μαριναρισμένο και σιγομαγειρεμένο κρέας …
Ένα νόστιμο φαγάκι για το Κυριακάτικο τραπέζι. Ξέρετε πόσο θρεπτικό είναι το μοσχάρι για την διατροφή των παιδιών; Αυτό σημαίνει …
Mεζές σε μπουκιές-ντόμινο για κρασί, μπίρα, τσίπουρο ή ούζο. Η τηγανιά με μοσχάρι, άρωμα δενδρολίβανου και ολόκληρες μικρές πατάτες αναβαθμίζει …
750 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ (ΠΟΝΤΙΚΙ Ή ΚΙΛΟΤΟ) 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΟΤΑ 4 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 100 ML …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Το εξοχικό σιγοψήνεται στη λαδόκολλα ή σε πήλινο καλά σκεπασμένο! Το μυστικό αυτού του ψησίματος είναι ότι …
Κλέφτικο, εξοχικό ή γκιούλμπασι πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια συνταγή, κρέας στην λαδόκολλα με τυράκι, η οποία αλλάζει όνομα ανάλογα …
Υλικά Μοσχάρι 2 1/2 κιλά Κολοκυθάκια 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Φασολάκια 10 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Καρότα 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια …
,800 γρ. μοσχάρι κιλότο 1 κρεμμύδι 2 σκελ. σκόρδο 100 γρ. μουστάρδα Maille με ολόκληρους σπόρους σιναπιού Θυμάρι φρέσκο Δενδρολίβανο …
Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ’ ανατολων… Αποτελείται απο κομμάτια ψαχνού κρέατος, βασικά αρνιού αλλά και συχνά ανακατεμένο …
Υλικά 1 ½ κιλό μοσχαράκι από κιλότο η νουα σε διχτάκι η με σπαγγο δεμένο σε ρολό . 1 ματσάκι …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Μοσχαράκι Λεμονάτο. Ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο, είναι πιο ελαφρύ από το κοκκινιστό μοσχάρι αλλά δεν υστερεί σε γεύση. Όταν το …
Μια συνταγή για τραχανά κοκκινιστό με μοσχάρι! Μια ωραία ιδέα για να συνοδεύσουμε το μαγειρευτό μας κοκκινιστό μοσχαράκι!
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική …
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ 8 φέτες κιλότο μοσχαρίσιο 8 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 8 φύλλα φασκόμηλο 40 γρ. …
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.