Ψάρια τηγανιτά σαβόρο
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Αυτή η συνταγή, είναι του φίλου μας του Γρηγόρη, που έχει το ψαράδικο με τα φρέσκα ψάρια στη γειτονιά μου.Όπως …
1 κιλό γόπες 1 Knorr «Σπιτικός» «Σπιτικός» ζωμός λαχανικών της Knorr 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ή 3 …
Φρέσκια ντομάτα, μυρωδικά και ο ψητός σολομός να παίζει libero, επιθετικά με την μουστάρδα και αμυντικά με τα φασόλια. Αρωματικό …
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο [χρησιμοποίησα κατεψυγμένο ] 4 κλωνάρια σέλινο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες 2 πιπεριές …
Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …
Υλικά συνταγής 8 κολιοί 5 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες 1 …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό ξιφία 6-8 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κ.γ. ρίγανη για τις πατάτες 3 σκελίδες σκόρδο …
Υλικά 2 φέτες σφυρίδα ½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο 2 φρέσκιες ντομάτες 1 ποτήρι μαυροδάφνη κονιάκ ελαιόλαδο …
Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο και σάλτσα ντομάτας που εντοπίσαμε σε ένα περιοδικό αφού φυσικά …
Το σημερινό μας πιάτο είναι η αποθέωση της απλότητας! Είναι ένα παράδειγμα του πως, με λίγα υλικά σωστά συνδυασμένα, μπορούμε …
Από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ,1 κ. φιλέτο πέρκας 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 2 κολοκυθάκια 2 πατάτες 3 ντομάτες Ελαιόλαδο …
Μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που τον βαρέθηκαν ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά.Γίνεται πολύ νόστιμο, …
Από τη Γωγώ Κεσίσογλου Ημερομηνία Προβολής: 11/6/2011…
Η κακαβιά είναι από τις νοστιμότερες ψαρόσουπες! Οι ψαράδες, ό,τι ψάρια τους περισσεύουν στις ψαριές τους, το βράζουν με μερικά …
Ο βακαλάος τσιλαδιά, μοιάζει πιό πολύ με στιφάδο, που το μαγείρμα του ολοκληρώνεται μέσα στον φούρνο. Μπορεί να γίνει και …