Γεμιστό Χοιρινό Κατσαρόλας με Ωριμασμένη Γραβιέρα και Ξερά Φρούτα
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Το φιλέτο με πιπέρια ή steak au poivre ή pepper steak είναι ένα απ’ τα απόλυτα κλασικά πιάτα της Γαλλικής …
Σήμερα έχουμε όρεξη για μια μακαρονάδα! Ακολουθήστε τη συνταγή μας και δεν θα το μετανιώσετε! Η γεύση και η νοστιμιά …
Ένα φαγητό να γλείφετε και την κατσαρόλα. Το τρυφερό και μαλακό μοσχαράκι, η μελωμένη σάλτσα, και τα αρώματα που ξεχύνονται …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε ένα πολύχρωμο πιάτο με γεύσεις και αρώματα της εποχής! Yλικά: ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. …
Το μοσχάρι είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά το κοτόπουλο όταν πρόκειται να μαγειρέψω κρέας. Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω …
Πρόκειται για ένα γρήγορο πιάτο, το οποίο βασίζεται στο γνωστό βοδινό Στρογγανόφ. Τα μανιτάρια είναι νόστιμη προσθήκη στη σάλτσα, αν …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Διαβάζοντας την συνταγή για Κερκυραϊκό σοφρίτο και σε περίπτωση που δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, ίσως τα συστατικά του σας …
500γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο 7-8 πατάτες baby 80 γρ βούτυρο ανάλατο 1 σφ. ουϊσκι 1 κρεμμύδι ξερό 1 κ.σ μουστάρδα dijon …
ΥΛΙΚΑ 2 κιλά αρνίσιο μπούτι (χωρίς κόκαλο) 350 γραμ. φασόλια 60 γραμ. βούτυρο 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 175 γραμ. τριμμένο …
Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με …
Το φιλέ μινιόν σος Μαδέρα είχε όλη η αίσθηση της γαλλικής κομψότητας όχι μόνο απ’ τη μαγειρική, αλλά και απ’ …