Χοιρινά φιλετάκια λεμονάτα, στη χύτρα ταχύτητας
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κρεατικά Με ένα σκεύος Ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά είναι και αυτό που σου παρουσιάζω σήμερα. Ότι, …
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κρεατικά Με ένα σκεύος Ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά είναι και αυτό που σου παρουσιάζω σήμερα. Ότι, …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Αυτό το χοιρινό ρολό γεμιστό είναι εγγύηση επιτυχίας, νοστιμιάς και γεύσης και η σάλτσα με το μέλι ονειρική. Το ψήσιμο …
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Χριστούγεννα στο τραπέζι σημαίνει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που θα “μιλήσει” στην καρδιά όλων γι’ αυτό σου προτείνω την συνταγή για …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
Κουνελάκι στη γάστρα με λικέρ μαστίχας ξύδι βαλσάμικο,δεντρολίβανο πιπερια φλωρίνης καροτάκια και μαϊντανό!!
Ένα πιάτο που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Η γεύση του; Μοναδική!
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Η σημερινή μας συνταγή είναι ιδανική για επίσημα καλέσματα αλλά και για την καθημερινότητα. Το χοιρινό είναι ένας κρέας που …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
1 μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες 1/2 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 πράσινες, 2 κόκκινες, 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Γιορτινό πιάτο ιδανικό για τις ημέρες που έρχονται!
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Υλικά – 1 κιλό μοσχαράκι κότσι σε μερίδες – 1 καρότο σε ροδέλες – 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο – ½ …
Υλικά – 2 κιλά χοιρινή σπάλα σε μερίδες – 5 κρεμμύδια μέτρια σε λεπτές λωρίδες – 4 μέτρια καρότα σε …