Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Αυτό το χοιρινό ρολό γεμιστό είναι εγγύηση επιτυχίας, νοστιμιάς και γεύσης και η σάλτσα με το μέλι ονειρική. Το ψήσιμο …
Μια ακόμη τηγανιά, από τις πολλές που έχω φτιάξει κατά καιρούς.Αυτή τη φορά με μπέικον, καρότα και μπόλικο σκορδάκι, υλικά …
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Τα αγαπημένα γιουβαρλάκια σε αυτήν την εκτέλεση ετοιμάζονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο (Γιουβαρλάκια Κλασικά) αλλά σε ζωμό από φρέσκιες …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
Το Κυριακάτικο τραπέζι έχει σνίτσελ με πουρέ καρότου. Ένα φαγάκι όνειρο που τα παιδιά θα σας ζητούν κι άλλη μερίδα! …
1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Από τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες …
Υλικά συνταγής 1 κιλό φιλέτο ζαρκάδι 500γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 100γρ. μπέικον 1 καρότο 1 πράσο 1 κλωνάρι σέλινο 1 ποτήρι …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Πολύ νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
Μια νόστιμη και μυρωδάτη συνταγή για να φτιάξουμε κάπως διαφορετικά το αρνάκι μας!
Πολύ εύκολα, νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
Υλικά 4 σνίτσελ χοιρινά 4 λεπτές φέτες ζαμπόν 100 γρ. γραβιέρα σε ραβδάκια 1 κόκκινη πιπεριά, σε λεπτές λωρίδες 1 …
Συνδιάζεται τέλεια και με πιλάφι και με ζυμαρικά! Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94” 21/03/2013 ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΓΟΥΡΙ…
Υλικά: