ΚΑΝΤΑΪΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ500 γρ. φρέσκο και μαλακό κανταΐφι 2 φλ. τσ. καρύδια χοντροκομμένα3 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 κ. γλ. …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Αν σας αρέσει το σαραγλί, τότε αυτό θα σας ξετρελλάνει. Ίσως να σας παραξενεύει το ρύζι στα υλικά της γέμισης, …
3 αυγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. σπορέλαιο 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ 1 κ. σούπας ξύδι 1/2 κ. γλυκού αλάτι …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16-18 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …
Υλικά – 1 ¾ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 1/3 κ.γ. σόδα σε σκόνη – 2 βανίλιες – …
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια …
Μια αγαπημένη μου τάρτα που συνήθιζα να τη φτιάχνω πολύ τακτικά στην Τζέντα. Τα υλικά της τάρτας αποτελούν έναν ιδιαίτερο …
5 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 2 κεσέδες αλεύρι 200 γρ. καρύδια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι …
Αυτά τα μπράουνις τα έχω δοκιμάσει από την φίλη μας την Λίνα, η οποία είναι μεγάλη μαστόρισσα κι όχι μόνο …
Νόστιμα γλυκά που μέσα τους κρύβουν μια γλυκιά έκπληξη! Για την ζύμη: 1/2 Φλτζ. του τσαγιου βουτυρο φρεσκο ή (οτι …
Υλικά Για το Ρυζόγαλο 250 γρ. ρύζι 1 λίτρο γάλα 100 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Για τη μους σοκολάτας …
Αν δεν προτιμάτε τους κουραμπιέδες με αμύγδαλα, ή θέλετε να δοκιμάσετε φέτος κουραμπιέδες λίγο διαφορετικούς στην γεύση από τους κλασσικούς, …
Χειμωνιάτικα γλυκάκια σαν το σημερινό, είναι το τέλειο συνοδευτικού ενός ωραίου γεύματος, σε εκείνο ακριβώς το σημείο που η παρέα …
Υλικά 8 φέτες μήλου 3 κουταλιές και 1/2 φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο. 4 κουταλιές και 1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη. λίγα καρύδια …
Title 1: Οι κουραμπιέδες της αγάπης! Additional Images: Έχω μια συνήθεια, να κλείνω και να ανοίγω κύκλους, σ’αυτή τη ζωή. …
Όταν το ζαχαρούχο γάλα μετατραπεί σε… καραμέλα (!) δίνει μια εντελώς μοναδική γεύση στο γλυκό που μπαίνει. Δοκιμάστε το!
ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κανταΐφι 300 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. καρύδι χοντροκομμένο 1/2 κ. γλυκού γαρύφαλλο 1 κ. σούπας ζάχαρη …