Κεφτεδάκια με σως κάρυ και κρέμα πορτοκαλιού
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Μια νοστιμότατη μακαρονάδα συνοδευμένη με τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια μέσα και μια πλούσια σάλτσα τομάτας! Αξία μοναδική! Μπορούμε να ετοιμάσουμε …
Σήμερα ως άλλη Λαίδη, θα πάρω τον Αλήτη μου και θα μοιραστώ μαζί του μία μακαρονάδα με κεφτέδες. Θα ανάψω ένα κερί, …
Παλιά και παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Κοζάνης, οι κεφτέδες στον φούρνο με κρεμμύδια. Πολύ ιδιαίτερο, να το δοκιμάσετε!
1 φλ. ψιλό πλιγούρι 2 μεγάλες πατάτες 1 κ.σ. πελτέ καυτερής πιπεριάς (ή σάλτσα τσίλι) 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας …
Υλικά (για 4 άτομα) 800 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο σε νερό η κόκκινο κρασί 1 μεγάλο …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Αυτό το τόσο απλό και συνηθισμένο φαγητό, δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα, κεφτέδες σε απλή σάλτσα ντομάτας! Έχει όμως ένα μυστικό, …
Υλικά για τους κεφτέδες 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1 κιλό ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 2 ώριμες ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια …
Μικρά λαχταριστά μπαλάκια από κιμά…μοσχοβολιστά μικροσκοπικά κεφτεδάκια που ξαπλωμένα νωχελικά επάνω σε ένα μαλακό στρώμα από κάτασπρα σπαγγέτι σκεπάζονται από …
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια τυλιχτά σαν πιτάκια.Υλικά 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 250 γρ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 1 αυγό …
Υπέροχα αρωματικά κεφτεδάκια λίγο αλλιώτικα! ΥΛΙΚΑ 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό 1 μεγάλο κρεμμύδι …
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …
Καλημέρα……… Κεφτεδάκια για σήμερα. Γρήγορο φαγητό και απλό στην παρασκευή του. Για να ξεφύγουμε λίγο από το τηγανητό και το …
Κάναμε τους κεφτέδες τεράστιους, αφράτους και ζουμερούς. Τους ενισχύσαμε με λαχανικά κι αρώματα και τους ψήσαμε στην φόρφα για μάφιν, …