Παστίτσιο κλασικό
Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. …
Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. …
Υλικά 500 γραμμάρια λαζάνια 800 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 4 ντομάτες τριμμένες …
Για τα κεφτεδάκια 700 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 300 γραμμάρια χοιρινός κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες …
Γεμιστά… της εποχής!
Η πιο νόστιμη συνταγή για παπουτσάκια που δοκίμασα ποτέ μου! Προσθαφαίρεσα μόνη μου τα υλικά διαβάζοντας διάφορες συνταγές κατέληξα εδώ!!!…
Ελαφριά γιουβαρλάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά……
Η πίτα του βοσκού (γνωστή κι ως shepherd’s pie) είναι ένα θεσπέσιο οικογενειακό φαγητό που περιλαμβάνει λαχανικά με κοκκινιστό κιμά …
Παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές με μεράκι και αγάπη!
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Κρεμμυδάκια ζουμερά στο φούρνο, γεμιστά με κιμά και μπεσαμέλ.
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Η συνταγή που σας δίνω σήμερα είναι αρκετά παλιά, βγαλμένη από το βιβλίο συνταγών της γιαγιάς μόνον που εγώ της …
Μια τρομερή μακαρονάδα, παραλλαγή της μακαρονάδας με κιμά, με ένα μικρό twist που κάνει όλη τη διαφορά. Ο Δημήτρης σιγοψήνει …
Γρήγορο και νόστιμο φαγάκι. Με ένα ωραίο ψωμί για νόστιμα μακροβούτια στη σάλτσα!
Όχι μπολονέζ. Μακαρόνια με κιμά. Έλληνες είμαστε, μακαρόνια με κιμά τρώμε άλλωστε. Προσαρμοσμένη στα δικά μου γούστα, μια σάλτσα …
Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι το άρωμα της χάρη στο κρασί, τα λίγα λαχανικά που δίνουν γλύκα κι έξτρα …
ΥΛΙΚΑ: 7 χωριάτικα φύλλα έτοιμα ή ανοίγουμε δικά μας φύλλα (εάν ανοίξουμε δικά μας φύλλα θα χρειαστούμε 5 φύλλα ), …
Και ναι μπορεί και ο μουσακάς να είναι ελαφρύς, χωρίς να χάνει όμως καθόλου σε γεύση και νοστιμιά. Και ειλικρινά …