Λαζάνια με κιμά
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Τις ώρες που η ψυχή μας θέλει ντάντεμα, τι καλύτερο από τον λατρεμένο συνδυασμό υδατάνθρακες- πρωτεϊνες! Παραδοσιακά μακαρόνια με τρύπα …
Ζουμερά, σπιτικά μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κιμά, λαχταριστές σος, ξεροψημένο μπέικον, φρέσκα λαχανικά και αφράτο ψωμάκι, συνθέτουν ένα νόστιμο, απόλυτα κολασμένο …
Η συνταγή που φτιάξαμε σήμερα είναι κεφτεδάκια με σάλτσα jorim. Πρόκειται για πολύ εύκολο πιάτο που δεν απαιτεί ειδικές ικανότητες, …
Γκιούλμπασι, κλέφτικο ή εξοχικό αγαπημένο κυριακάτικο και γιορτινό φαγάκι! Σήμερα έχω ετοιμάσει μία πιο ελαφριά εκδοχή με κοτόπουλο και σκορδάτα …
500 γρ. λιγκουίνι 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 πιπεριά Φλωρίνης 250 γρ. ντομάτα 40 γρ. σόγια σος 1 μικρό κρεμμύδι …
400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ψίχα από 3 φέτες ψωμί (μουλιασμένο σε γάλα για 5′) 1 αβγό 1/2 κ.σ. σόγια σος …
Και βέβαια έφτιαξα παντανόστιμα σπιτικά μίνι Burgers μέσα σε μία ώρα, μαζί με το ψωμί τους! Μην φαντάζεστε τίποτε δύσκολο …
Υλικά για 2 άτομα: Για τα μπιφτέκια: 300 γρ. κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος) 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο σε γάλα) …
Hambāgu (στα ιαπωνικά: ハンバーグ) είναι ίσως το πιο δημοφιλές ορεκτικό σε ένα γρήγορο, νεανικό γεύμα στην Ιαπωνία. Hambāgu είναι μία …
Wonton είναι μικρά παραδοσιακά κινέζικα τορτελίνια, θα μπορούσε να το έλεγε κανείς, κυρίως με γέμιση από χοιρινό (στην Κίνα είναι …
Τις προάλλες έφτιαξα τα κοχύλια με τον πικάντικο κιμά και την σάλτσα γιαουρτιού και τα κατα-απολαύσαμε, γι’ αυτό και τα …
Υλικα 300 γρ χυλοπίτες με αυγά (από τις χωριάτικες, μέτριου μεγέθους, σαν σπιράλ) 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. (30 ml …
(image) Νόστιμο το φαγάκι που σας προτείνουμε σήμερα. Πλούσιο και χορταστικό στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Χωρίς μεγάλο κόστος, …
Υπέροχα αρωματικά κεφτεδάκια λίγο αλλιώτικα! ΥΛΙΚΑ 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό 1 μεγάλο κρεμμύδι …
Από τον Chef Σταμάτη Σκριάπα Ημερομηνία Προβολής: 28/12/2010…
Κάναμε τους κεφτέδες τεράστιους, αφράτους και ζουμερούς. Τους ενισχύσαμε με λαχανικά κι αρώματα και τους ψήσαμε στην φόρφα για μάφιν, …