Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού Παρλιάρου
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Torta fiesta, μια συνταγή που πολλοί μου ζητήσατε να σας δώσω, μόλις είδατε την φωτογραφία που ανάρτησα στο FaceBook. Και …
Νομίζω πως από τις τούρτες που έχω φτιάξει κατά καιρούς, αυτή είναι μέσα στις ευκολότερες. Η κρέμα δεν έχει τίποτα …
Χιονούλες Παστούλες Πορτοκαλιού! Ανάλαφρες σαν σύννεφο, πεντανόστιμες με υπέροχη γεύση κρέμας φρέσκου Πορτοκαλιού, χωρίς Αυγά και ψησιματα στο Φούρνο. Μια …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
40 γρ αλεύρι γ.ο.χ, 40 γρ κορν φλαουρ, 20 γρ κακάο, 4 αυγά, 80 γρ ζάχαρη ΣΙΡΌΠΙ: 150 γρ ζάχαρη, …
Υλικά για ρολό σε ταψί 30χ40 εκ. (του φούρνου): Βάση 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 60 …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Την έβλεπα, την ξαναέβλεπα, τη θαύμαζα και την ξαναθαύμαζα! Βέβαια, η συνταγή στην οποία κατέληξα είναι ένα πάντρεμα διαφορετικών συνταγών… …
Μια δροσερή και αφράτη τούρτα, που κλείνει μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση του πορτοκαλιού!!Γεμισμένη με μια λαχταριστή …
Γλυκιά τούρτα με σοκολατένιο παντεσπάνι και κρέμα! 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας κακάο …
Υλικά Βάση 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. κορν …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Η υφή της είναι πολύ, μα πολύ αφράτη και η δροσιά που χαρίζουν τα βύσσινα συνδυάζεται υπέροχα με τη …
Υλικά Σου 125 γρ. γάλα 125 γρ. νερό 110 γρ. βούτυρο αγελάδας 5 γρ. αλάτι (1 κ.γ) 10 γρ. ζάχαρη …
Λατρεύω τα κάστανα! Φέτος που είναι καλή χρονιά και μπορώ να βρώ κάστανα καλής ποιότητας σε καλή τιμή, τα απολαμβάνω …
Οι ιταλοί το ονομάζουν pasta biscotto ή pasta bisquit και οι γάλλοι pâte à biscuit. Η παρασκευή του είναι απλή …
Τόσο νόστιμη και εμφανίσιμη τούρτα γεμιστή με σουδάκια, που θα φτιάξετε εσείς ή θα πάρετε έτοιμα!
Υπέροχη τάρτα μπανόφι με σπιτική σάλτσα καραμέλας που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. 4 μπανάνες σε φετάκια Κουβερτούρα γάλακτος Ζύμη …