Τζιζκέικ (cheesecake) με φρέσκα κεράσια
Το γρηγορότερο και νοστιμότερο γλυκό!!!
Το γρηγορότερο και νοστιμότερο γλυκό!!!
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Αυτή η συνταγή για Πάβλοβα Κάστανο είναι ξεχωριστή και ιδανική για τις γιορτές. Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο γλυκό με πλούσια κρέμα κάστανο …
Λέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ …
Αυτό το θεσπέσιο, κρεμώδες τσίζκεικ ετοιμάζεται με ζωντανό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και γίνεται ένα ακαταμάχητο red velvet cheesecake με σάλτσα …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Άλλη μια χρονιά ξεκινά! Και τι καλύτερο για να κλείσεις ένα γεύμα με ψάρι παρά ένα αέρινο γλυκό. Μια πάβλοβα …
Υλικά για το μεγάλο ταψί νο 30-35 η 2 φόρμες των 22 εκατοστών συν μια φόρμα ψηλή των 17 εκατοστών …
Η υφή της είναι πολύ, μα πολύ αφράτη και η δροσιά που χαρίζουν τα βύσσινα συνδυάζεται υπέροχα με τη …
2 φύλλα σφολιάτας 250 γρ. τυρί κρέμα 4 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1 αβγό 1/2 κ.γ. υγρή βανίλια ή εσάνς αμύγδαλο …
Αυτή η συνταγή είναι σκέτη σοκόλαση!!! βούτυρο φρέσκο (1 φλιτζάνι του τσαγιού για κάθε 1 κιλό κρέμα ζαχαροπλαστικής) άρωμα βανίλιας, …
Λατρεύω τα κάστανα! Φέτος που είναι καλή χρονιά και μπορώ να βρώ κάστανα καλής ποιότητας σε καλή τιμή, τα απολαμβάνω …
Οι ιταλοί το ονομάζουν pasta biscotto ή pasta bisquit και οι γάλλοι pâte à biscuit. Η παρασκευή του είναι απλή …
Υπέροχη τάρτα μπανόφι με σπιτική σάλτσα καραμέλας που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. 4 μπανάνες σε φετάκια Κουβερτούρα γάλακτος Ζύμη …
Μικρές υπέροχες λιχουδιές! 250 γρ. μπισκότα Digestive (αλεσμένα) 115 γρ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο 150 γρ. τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου) …
Στους νεοϋορκέζικους δρόμους του Μπρούκλιν στα 1848, μια ‘σκοτεινή’, μαύρη σχεδόν απ’ τη σοκολάτα τούρτα γεννιέται για να γίνει συνώνυμο …
Υλικά 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ. σαντιγί ι Για τη μαρέγκα 1 πρέζα αλάτι 6 ασπράδια αυγών (Ι80 γρ.) …
Ημέρα γιορτής σήμερα για το blog μας, μιας και γιορτάζει ο καλός μου, αλλά και ο γιος της Έλενας.Για την …
Μια πολύ ωραία τούρτα, εύκολη, σχετικά γρήγορη και κατάλληλη για όσους δεν μπορούν να καταναλώσουν αλεύρι.