ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
τούρτα 50 Η τούρτα του… Βαλεντίνου Καλημέρα και καλή εβδομάδα…Όμως, πέρα απ’ όλες τις παραδόσεις και τους θρύλους, ποιός θα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
υλικά 1 πακέτο μπισκότα digestive (400 γρ.) 650 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 600 γρ. φράουλες, πλυμένες, καθαρισμένες 1/2 φλ.τσ. ζάχαρη …
80 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ ή τύπου digestive 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού 60 γρ. σοκολάτα …
Από την μοντέρνα ιταλική ζαχαροπλαστική έρχεται μια υπέροχη λεμονάτη τούρτα συνδυασμένη με διάφορα ζελέ φρούτων. Μαζί της φέρνει την πιο …
Υλικά Κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλιας 5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα …
Το Νεοϋορκέζικο, είναι ένα τσίζκεϊκ με ονομασία προέλευσης! Ανήκει στην κατηγορία των τσίζκεϊκ που η κρέμα τους πρέπει να ψηθεί …
3 ασπράδια 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη άχνη 2 πρέζες αλάτι 1 συσκευασία παγωτό φράουλα 900ml λίγη άχνη για …
Μια ανοιξιάτικη τούρτα με λατρεμένες φράουλες! Συνδυάζεται τέλεια με την σοκολάτα και φτιάχνεται εύκολα με υλικά που βρίσκει ο καθένας …
Υπεροχη,αφρατη τουρτα με γεμιση και αρωμα φραουλας… Ειναι φανταστικη… Απλα δοκιμαστε την!!! ΥΛΙΚΑ 500 ml γαλα φρεσκο 500 ml κρεμα …
Πολύ εμφανίσιμο δίχρωμο ρολό φράουλας. Για το παντεσπάνι: 80 γρ. φαρινάπ, 30 γρ. άχνη, 60 ml γάλα, 40 …
Υλικά: για την βάση 150 γραμμάρια θρυμματισμένα μπισκότα σοκολάτας 2 κουταλιές τις σούπας βούτυρο λυόμενο 2 κουταλιές τις σούπας ζάχαρη …
Για τα τρία λοιπόν χρόνια της “μάνας του λόχου”, σας κερνάω ένα υπέροχο φραουλένιο cheesecake New York style με τα …