Μπιφτέκια με κριθαράκι
Υλικά: 700 γραμ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι ½ φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές …
Υλικά: 700 γραμ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι ½ φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές …
Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που τρώμε ολοι και γίνεται απλα λουκούμι!!…
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Από τα αγαπημένα μου φαγητά το μοσχαράκι στον φούρνο με κριθαράκι ή αλλιώς γνωστό ως γιουβέτσι. Έχουμε και λέμε: Υλικά …
300 γρ ανάμεικτα λαχανικά 100 γρ μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λωρίδες 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο …
Υλικά Για την γέμιση Ανάμεικτα λαχανικά 300 γρ Μανιτάρια πλευρώτους 100 γρ κομμένα σε λωρίδες Σέλερι 2 κλωνάρια ψιλοκομμένα Κόλιανδρο …
Εύκολο και γρήγορο συκώτι στο τηγάνι.
200 γρ. κριθαράκι 250 γρ. συκώτι μόσχου κομμένο σε φέτες 4 ελιές γεμιστές κομμένες σε φέτες ? φλ. μανιτάρια από …
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Yλικά 1 κιλό μοσχάρι 1 κούπα ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό 2 ώριμες τριμμένες ντομάτες ½ κιλό κριθαράκι μέτριο 1 κ. …
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …
Υλικά 1,5 κ. προβατίνα 1 μέτριο κρεμμύδι 4-5 ντομάτες 1 ποτήρι ντοματοχυμός κατεψυγμένος λάδι αλάτι πιπέρι 2 φ. τσαγιού κριθαράκι …
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!
Μια απλή συνταγή για να φτιάξουμε μοσχαράκι στην κατσαρόλα με κριθαράκι, πολύ εύκολα και γρήγορα