κλασική μαγειρίτσα με συκωτάκια – γκουρμέ & λάιτ
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
Υλικά 6 μερίδες 1 1/2 κιλό χοιρινή σπάλα άπαχη 2 κιλά σέλερι 4-5 πράσα 1 1/2 σελινόριζα 1 ποτήρι λευκό …
Μυρωδάτα, αγαπημένα και κλασσικά κεφτεδάκια που συνδυάζονται άψογα με ρύζι, πουρέ, πατάτες τηγανιτές ή ακόμη και μακαρόνια. Υλικά: 500 …
Υλικά – ½ κιλό μοσχαρίσιο κρέας κιλότο σε μικρά κομμάτια – 1 κιλό μαρούλι χονδροκομμένο – ½ κρασοπότηρο λευκό κρασί …
Η συγκεκριμένη μαγειρίτσα είναι συνταγή της μαμάς μου η οποία την επινόησε για να μην ψαρέυω μέσα στην κατσαρόλα όλο …
Ένα απλό πιάτο με ψητό κρέας τα βρίσκει στην κουζίνα με μια από τις βασικές Γαλλίδες σάλτσες. Το ζουμερό μοσχαρίσχιο …
600 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 400 γρ. μανιτάρια Πόρτομπελο 6 φέτες προσούτο 50 γρ. μουστάρδα 200 γρ. σφολιάτα 2 κρόκοι αυγών …
Όλα τα φρέσκα της εποχής σε ένα φαγητό… σκέτη άνοιξη! Υλικά 2 κιλά αρνί από σπάλα, σε μικρά κομμάτια 12 …
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι από την Χρύσα Παραδείση από μια έκδοση του 1960 όπως μας την μαγείρευε η μητέρα μου. …
ΥΛΙΚΑ : ΦΙΛΕΤΟ 500 γρ φιλέτο μοσχάρι αλάτι πιπερι κοκκινο θυμαρι ελαιολαδο 50 γρ. βούτυρο ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 500 γρ. ντοματίνια 1 …
Μια συνταγή από την Κέρκυρα πολύ νόστιμη!