Μελιτζάνες παπουτσάκια
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Δεκαεννέα (19) υλικά σε μία συνταγή σίγουρα δεν τα λες και λίγα… Και μόνο να τα μαζέψεις και να τα …
Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους …
Είναι γεγονός ότι τα φασολάκια δεν είναι και το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά όμως είναι απαραίτητο για την …
Μία συνταγή αφιερωμένη στο «παρεξηγημένο» κουνουπίδι! Αυτή η συνταγή θα σας δείξει πώς μπορείτε ένα λαχανικό να το μετατρέψετε σε …
Όπως λοιπόν ο χειμώνας για την κουζίνα μου σημαίνει κάστανο και ρόδι, έτσι για το καλοκαίρι το πρώτο που θα …
Υλικά συνταγής 500γρ. καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 400γρ. ρεβίθια βρασμένα ή κονσέρβα 400γρ. ντομάτα κονκασέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Για όλους όσους τους αρέσει ο μουσακάς , αλλά όχι και οι μελιτζάνες…. Για μεσαίο ταψί: 8 πατάτες Μισό …
Υλικά 1 1/2 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. πράσινες ελιές (χωρίς …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Ένα απλό αλλά θεσπέσιο φαγητό από το μεγάλο αφιέρωμα στη νηστήσιμη μαγειρική του Αγίου Όρους. Υλικά 1 κιλό πατάτες, κομμένες …
Έχετε σκεφτεί ποτέ να μαγειρέψετε το κουνουπίδι κάπως διαφορετικά από βραστό για σαλάτα; Εμείς σας έχουμε ήδη μια νοστιμότατη πρόταση …
Πεντανόστιμα σαλιγκάρια που θα λατρέψετε! Total Time: 01h 45min Χρόνος προετοιμασίας: 25Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 01h 20min Σαλιγκάρια – 1 κιλό …
Μια ιδιαίτερη συνταγή. Περιέχει αρκετά μπαχαρικά που δίνουν μια ξεχωριστή ελαφριά γεύση.
Ο καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και …