Μοσχαράκι ανατολίτικο με πουρέ πατάτας
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Το τσίλι κον κάρνε, δηλαδή οι πιπεριές με κρέας είναι ιδιαίτερα αγαπητό tex-mex φαγητό. Το κρέας είναι συνήθως μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια …
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
Υλικά Πλευρά μοσχαριού 2 κιλά Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο Σκόρδο 2 σκελίδες Πάπρικα γλυκιά 1 κουτάλι της σούπας Αλάτι-πιπέρι …
Τα Μεξικάνικα τάκος είναι από αυτά τα πιάτα, με τα οποία πραγματικά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε όσο περισσότερο μπορείτε, να παίξετε …
Όταν τα ξερά φασόλια και το κοκκινιστό μοσχαράκι της κατσαρόλας ενωθούν μας κάνουν ένα θεσπέσιο φαγητό που παρά την νοστιμιά …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Υπέροχο φαγάκι!! Το σερβίρουμε σαν το κυρίως φαγητό της ημέρας και το συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές, ακόμα και …
Αυτό το φαγάκι μαγειρεύεται αρχικά όπως το τας κεμπάπ στην κατσαρόλα κι εν συνεχεία προστίθενται τα φασόλια κι η σάλτσα …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα κλασικό φαγάκι που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές παιδιών! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από …
Και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω Goulash, το διάσημο πιάτο από την …
Η δική μας συνταγή που σας προτείνουμε σε αντίθεση με άλλες, είναι η γνήσια παραδοσιακή συνταγή από το Κερμένι της …
Τα tacos είναι από αυτά τα πιάτα, με τα οποία πραγματικά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε όσο περισσότερο μπορείτε, να παίξετε με …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
Σήμερα όμως το φαγητό που μαγειρέψαμε προέρχεται από την Ουγγαρία και είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα σούπα γκούλας με …
Μετά από πολλές δοκιμές μοιράζομαι μαζί σας την πιο νόστιμη επιτυχία μου για κοκκινιστό μοσχαράκι. Ελπίζω να σας αρέσει! 1500 …
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠΥλικά: 1) 1,200 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμιση ελιά) σε κομματάκια μεγέθους μικρής μπουκιάς.2) 500 γραμμάρια χυμό τομάτας συμπικνωμένο3) 1 κουταλάκι …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Το πλοφ είναι πιλάφι που έχει καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν.. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!!