Μοσχαράκι ανατολίτικο με πουρέ πατάτας
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Το τσίλι κον κάρνε, δηλαδή οι πιπεριές με κρέας είναι ιδιαίτερα αγαπητό tex-mex φαγητό. Το κρέας είναι συνήθως μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια …
Υλικά Πλευρά μοσχαριού 2 κιλά Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο Σκόρδο 2 σκελίδες Πάπρικα γλυκιά 1 κουτάλι της σούπας Αλάτι-πιπέρι …
Όταν τα ξερά φασόλια και το κοκκινιστό μοσχαράκι της κατσαρόλας ενωθούν μας κάνουν ένα θεσπέσιο φαγητό που παρά την νοστιμιά …
Υπέροχο φαγάκι!! Το σερβίρουμε σαν το κυρίως φαγητό της ημέρας και το συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές, ακόμα και …
Αυτό το φαγάκι μαγειρεύεται αρχικά όπως το τας κεμπάπ στην κατσαρόλα κι εν συνεχεία προστίθενται τα φασόλια κι η σάλτσα …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα κλασικό φαγάκι που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές παιδιών! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από …
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠΥλικά: 1) 1,200 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμιση ελιά) σε κομματάκια μεγέθους μικρής μπουκιάς.2) 500 γραμμάρια χυμό τομάτας συμπικνωμένο3) 1 κουταλάκι …
Είναι ένα πιάτο που περιέχει μοσχαράκι σε λεπτές λωρίδες, το οποίο μαρινάρεται σε άσπρο ξύδι, σόγια και διάφορα μυρωδικά και …
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Υπέροχα κρεατοπιτάκια με άρωμα Ανατολής ιδανικά για μπουφέ και πάρτυ. Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας (8 φύλλα) 1/3 φλ. βούτυρο …
Το αγαπημένο πολίτικο φαγητό, εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στο καλό τηγάνισμα του κρέατος …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …
Το Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες …