ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑΤΖΙΝ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ (طجين الكفته ما ليمون و زعفران)
Πρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! …
Πρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! …
Κάθε γεύμα μας πρέπει να συνοδεύεται από μία σαλάτα! Τέλος! Νόμος! Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να φανταστώ να μην τρώω …
Αν υπάρχει ένα αρωματικό που πραγματικά με συνεπαίρνει, αυτό είναι ο φρέσκος κόλιαντρος. Όπου και να τον βάλει κανείς, αναβαθμίζεται …
Αυτήν την εποχή βρίσκουμε άφθονες κίτρινες γλυκές κολοκύθες στην αγορά. Η γεύση τους είναι τέτοια που ταιριάζουν και σε γλυκές …
ΥΛΙΚΑ 250 γρ. σιτάρι 1 κούπα αλεύρι καβουρδισμένο 1 κτΣ κύμινο καβουρδισμένο 1 – 1½ κούπα ζάχαρη 1 κούπα ταχίνι …
Ένα πιάτο τατζίν, εξαιρετικά θρεπτικό, αλλά και πικάντικο! Για όσους δε γνωρίζουν, το τατζίν είναι το παραδοσιακό πήλινο φουρνάκι που …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Στο σπίτι μας δεν μπήκε ποτέ η γαλοπούλα, ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά! Εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας (στην Στερεά Ελλάδα) …
Υπέροχο, αρωματικό κοτοπουλάκι σας έχουμε σήμερα. Το βρήκα στο περιοδικό woman’s world και απλώς προσάρμοσα κάποια υλικά στα δικά μας …
Λιβανέζικο κοτόπουλο με πιλάφι Ακούς «λιβανέζικο» και λες «ω, ρε μάνα μου… τι υλικά να θέλει αυτό τώρα και ποιός …
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει μια ξεχωριστή «κιμαδένια» τάρτα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στα χειμωνιάτικα καλέσματά μας.
4 Δεκεμβρίου γιορτάζει η Αγία Βάρβαρα και όπως συνηθίζετε εκείνη την ημέρα κάνουμε Βαρβάρα για καλή υγεία, η μαμά μου …