Σαλάτα με καλαμαράκια και κόκκινα φασόλια
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια. Τα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα (φρέσκα και ξερά), σωτάρουμε όλα μαζί …
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια. Τα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα (φρέσκα και ξερά), σωτάρουμε όλα μαζί …
Υλικά 8 φύλλα μαρούλι 1 πιπεριά πράσινη & 1 κόκκινη 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 5 ραπανάκια 1 μήλο 1 ντομάτα …
Κάθομαι μέσα στη ζέστη και αναρωτιέμαι τι να φτιάξω να φάω. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις, δε μπορώ με την καμία να …
250 γρ. φακές 1 φύλλο δάφνης 1 μέτριο κρεμμύδι ολόκληρο, όπου έχετε καρφώσει δυο γαρίφαλα 150 γρ. μπέικον σε κύβους …
Είναι η γνωστή μας πατατοσαλάτα στη γαλλική της εκδοχή.
Σαλάτα, ορεκτικό ή μήπως κυρίως πιάτο; Το πιάτο αυτό αποζητά ξεροψημένο ψωμί… κι αν είναι και φρέσκο ή, ακόμα καλύτερα, …
250 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ 100 ΓΡ. ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ FOUANTRE ΙFANTIS 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ …
Νηστίσιμο και πεντανόστιμο χταπόδι!ΥΛΙΚΑ : 1 φρέσκο χταπόδι (περίπου 1 κιλό ή παραπάνω) 2 φύλλα δάφνης Ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια …
Εμείς πάντως σας προτείνουμε μια πανεύκολη κ πολύ νόστιμη σαλάτα, ιδανική για ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο: πράσινα τρυφερά φύλλα με …
Το κινόα, συνάντησε τα μαριναρισμένα μανιτάρια και μαζί έφτιαξαν μια σαλάτα όπως καμία άλλη. Η εύγευστη λύση για κάτι το διαφορετικό …
500 γρ. στρογγυλά φασολάκια Ifantis 150 γρ. λευκά μανιτάρια 150 γρ. πλευρώτους 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 1 φλ. πλιγούρι …
Υλικά συνταγής 1 ματσάκι ρόκα 1 αβοκάντο 300γρ. στήθος κοτόπουλου 1 κ.σ. εστραγκόν αποξηραμένο 50ml. κρασί λευκό 1 κ.γ. μέλι …
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά.Στη συνέχεια πλένουμε και …
Χορταστική σαλατούλα και πολύ εύκολη. Αν τη θέλετε με λιγότερα λιπαρά προτιμήστε κοτόπουλο στήθος και παραλείψτε το τυρί.
450 γρ. μύδια 250 ml.ξηρό λευκό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες 1 χούφτα φρέσκο πλατύφυλλο μαϊντανό 200 γρ. καλαμάρια ροδέλα …
Το ταμπουλέ είναι μια σαλάτα που πολύ αγαπούν στις χώρες της Μέσης Ανατολής.Χρησιμοποίησα: 250 γραμμάρια ρεθύθια χωρίς την φλούδα, 2 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο γεμιστό Ifantis 2 φλ. κρασί λευκό 1 κ.σ. μαραθόσπορο 1 καυτερή …
Αλιάδα ή αγιάδα ειναι η σκορδαλια που φτιαχνουν στα Επτανησα. Η ονομασια της προερχεται απο την λεξη aglio (άλιο), που …
Από τον Chef Χρυσόστομο Κοντοκώστα ,100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα Fouantré Ifantis ½ λάχανο 1 μεγάλο καρότο 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 …