Ντόναντς -Απλά Υπέροχα !!!!
ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ,ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Βάζουμε.σε ένα μπολ 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο χλιαρό, 2 νεροπότηρα νερό χλιαρό, 2 κυβάκια νωπή μάγια Ανακατεύουμε …
ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ,ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Βάζουμε.σε ένα μπολ 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο χλιαρό, 2 νεροπότηρα νερό χλιαρό, 2 κυβάκια νωπή μάγια Ανακατεύουμε …
Από τις καλύτερες πετυχημένες συνταγές για τσουρέκια που εχω φτιάξει αρκετές φορές. Δεν ειναι απαραίτητο να ερθει το Πάσχα για …
Μερικοί καλόι φίλοι, ζεστός καφές, ολόφρεσκα pretzel buns και το βούτυρο από καρύδι κάπως έτσι μπορεί ένα μουντό απόγευμα να …
Είναι υπέροχα και ιδανικά για κολατσιό. Μπορούμε να τα βάλουμε στο σχολείο στα παιδάκια ή να τα πάρουμε μαζί στη …
Λίγα μυστικά ακόμα Έκανα και πίτσα ή μια μεγάλη ή 4 μικρές αλλά και καλτσόνε με αυτή τη ζύμη. Γίνανε …
Υλικά Για τη ζύμη – 1 κ.γ. ζάχαρη – ½ κ.γ. αλάτι – 1 ποτήρι φρέσκο γάλα – 60 γρ. …
Η συνταγή γι’ αυτές τις Λαμπροκουλούρες, είναι της παιδικής μου φίλης της Έλενας, που μετά από πολύ καιρό ήρθε στο …
Είναι πραγματικά πεντανόστιμο και αρκετά εύκολο! Είναι συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!! 125 γρ. βούτυρο λιωμένο 480 γρ. γάλα φρέσκο 100 …
Πανεύκολοι και πολύ νόστιμοι λουκουμάδες για κάθε στιγμή. Το απόγευμα του χειμώνα με καφέ ή το καλοκαιράκι στην παραλία αλλά …
Από τα πιο ωραία τυροπιτάκια που μπορούμε να φτιάξουμε.Γίνονται τραγανά απ᾿ έξω, ενώ μένουν μαλακά και ζουμερά από μέσα. Και …
Όταν είναι όλα έτοιμα και τυλιγμένα, ρίχνουμε αρκετό ηλιέλαιο σε κατσαρολίτσα και μόλις κάψει το λάδι ρίχνουμε μέσα μερικά πιροσκί …
Υλικά Για τη ζύμη 570 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ή σκληρό 100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 1 φακελάκι μαγιά σε …
Το Victoria sandwich sponge cake, είναι ενα πολύ νόστιμο παντεσπάνι (ή πιο σωστά pasta genovese), με γέμιση απο πλούσια κρέμα …
Καλησπέρα , καλησπέρα ξεκινάει η εβδομάδα με ζεστό – ζεστό ψωμάκι ! 1/2 κ.λ ζάχαρη1 κ.γ. αλάτι1 κ 1/2 κ.σ ξερό βασιλικό 2 …
Υλικά: 6-8 λουκουμάδες 350γρ χλιαρό φρέσκο γάλα 2 φακελάκια μαγιά 260γρ αλεύρι για τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 50γρ ζάχαρη …
Πασχαλινά τσουρέκια σε νέο αυτοσχεδιασμό της στιγμής λόγω βαρεμάρας με την τεχνική του ρίχτα όλα μέσα και θα γίνει.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 25/04/2013 – ΤΣΟΥΡΕΚΙ – ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Της Τυρινής λοιπόν η εβδομάδα που ανοίγει,τρέχουμε προς Καθαρά Δευτέρα,και μετά Σαρακοστή,25η Μαρτίου οσονούπω,να και το Πάσχα…και πάει η χρονιά η …
Στις κάθε είδους πίτες, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αδυναμία πιστεύω. Στο τραπέζι μας υπάρχει μια πίτα, τουλάχιστον μια …