Σούπα Τραχανά, η μοντέρνα!
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Νηστίσιμες, ΌσπριαΦακές, Ρύζι, Ελαιόλαδο – Λάδι, Μανιτάρια (όλα τα είδη), Μανιτάρια βολίτες, Μανιτάρια αγάρικα, Σκόρδο, Κρεμμύδι ξερό, Πιπεριά, Μαϊντανός, Αλάτι, …
Καλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Είμαι έξω φρενών! Διάβασα πρόσφατα ότι στην πατρίδα μου, την Πάτρα θα φτιαχτούν 42 …
Μία συνταγή για ένα καθημερινό ριζότο με αρωματικά μανιτάρια και τρυφερό κοτόπουλο!
Σούπα τραχανά με τυρί φέτα, άγρια μανιτάρια και κολοκυθόσπορους. Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 20΄, Χρόνος μαγειρέματος: 20΄
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
for english scroll down Την αδυναμία μου για κάθε τι σπιτικό οι περισσότεροι την γνωρίζετε, την έχω εκφράσει πολλές φορές. …
Υλικά – ½ κιλό μανιτάρια φρέσκα (ανάμικτα λευκά ή πορτομπέλο, όχι πλευρώτους) – 200 γρ. μανιτάρια αποξηραμένα που τα βάζουμε …
Υλικά συνταγής 150γρ. πλιγούρι (βιολογικό κατά προτίμηση) 250ml ζωμός λαχανικών 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 4 κ.σ. …
Τα μαύρα μανιτάρια δεν είναι από τα πιο αγαπητά των μανιταροφάγων, γιατί συνήθως βγάζουν μια γεύση δυσάρεστη που θα μπορούσε …
Στην σούπα χρησιμοποίησα 3 ειδών μανιτάρια. Τα κοινά, λευκά, φρέσκα μανιτάρια και 2 ειδών αποξηραμένα για πιο έντονη γεύση, κανθαρέλλες …
Η σημερινή συνταγή είναι μια άκρως γευστική, μυρωδάτη και χορταστική σούπα. Είναι μια παραλλαγή της γνωστής μας κρεμμυδόσουπας, ενισχυμένη με …
Μετά από τις πληροφορίες για τα ζυμαρικά φυσικό είναι να τα μαγειρέψουμε, όχι πολύπλοκη συνταγή απλή γρήγορη και με πολλούς …
Υλικά συνταγής 500γρ. πένες ριγέ 500γρ. μπρόκολο 2 καρότα ½ φλιτζ. βολίτες αποξηραμένοι ½ φλιτζ. κανθαρέλες αποξηραμένοι 400ml κρέμα γάλακτος …
Αφού φάγαμε ότι περρίσεψε από την Πρωτοχρονιά ας ξαναπιάσουμε τις κουτάλες μας και ας μπουμε στην κουζίνα να φτιάξουμε ένα …
Με τραχανά έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές της υπαίθρου μιας και ήταν εύκολο να τον παρασκευάσουν με υλικά από τα …
Το σημερινό μας πιάτο, προέρχεται από την εξωτική κουζίνα της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για ένα stir-fry πιάτο με τζίντζερ και κινέζικα …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
Το σημερινό πιάτο είναι από την αγαπημένη μας ιαπωνική κουζίνα, οι συνταγές της οποίας όμως είναι δύσκολο να αναπαραχθούν στο …