Ελβετικό ρόεστι
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Εύκολη η σημερινή μας συνταγή αλλά δεν υπολείπεται σε νοστιμιά.Φτιαγμένη από μαλακό μοσχαράκι σε λευκή σάλτσα.Επέλεξα να προσθέσω και μαύρες …
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # …
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (κυλότο), κομμένο σε μικρά κομμάτια 6 κρεμμυδάκια στιφάδου 250 γρ. καλλιεργημένα μανιτάρια 350 ml λευκό …
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Μπορούμε ,αν θέλουμε να προσθέτουμε πατάτες και πράσα .
ΥΛΙΚΑ: 250 γραμ ποντίκι βρασμένο 1 μεγάλη πατάτα βρασμένη και κομμένη σε χοντρές φέτες 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια 150 γραμ …
Μαλακό μοσχαράκι, λαχανικά και φινόκιο σε ένα συνδυασμό που θα λατρέψετε για την νοστιμιά του αλλά την ευκολία που έχει …
Μια συνταγή από τους αγαπημένους μου φίλους, τον Κοσμά και την Όλγα, που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε φορά που …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Αγόρασα μαλακό κομμάτι μοσχαριού (ζητήστε από το χασάπη σας και αυτός ξέρει. Δεν θυμάμαι τι μέρος ήταν), το έβρασα πρώτα …
Πλησιάζουν γιορτινες μέρες, οπότε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα “επίσημα” τραπέζια. Μια συνταγή φερμένη απο την Ρωσιά περιμένει να την …
Πατάτες γεμιστές με καρυκευμένο κρέας, ένα πιάτο γευστικό και αρωματικό, που παρουσιάζεται με ένα πρωτότυπο τρόπο, με τη μορφή ολόκληρης …
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται το Σαββατοκύριακο να κάνει κρύο και να …
Πρόκειται για ένα ωραιότατο κοκκινιστό μοσχαράκι με μανιτάρια, που το μαγειρεύουμε στο τηγάνι και το τελειώνουμε σκεπασμένο με τυρί, στο …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ 3 750 ml Κουμανταρία 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 500 γρ. μανιτάρια 2 καρότα τριμμένα 3 …
Υλικά: 1 κ. μοσχαρίσιο κρέας κιλότο ή ότι προτιμάτε 10 κρεμμυδάκια μικρά για στιφάδο 1/2 κιλό μανιτάρια άσπρα φρέσκα κομμένα …
Για το ξεκίνημα λοιπόν του νέου μήνα σας έχουμε ένα φαγητό που είχα να κάνω μερικά χρόνια και όταν το …
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
ΥΛΙΚΑ • 500γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κρέας από σπάλα • 4 στρογγυλά κολοκύθια • 6 φρέσκα μεγάλα άσπρα μανιτάρια • 3 μεγάλα κρεμμύδια …