Μείγμα μπαχαρικών (Old Bay Seassoning)
Ένα μείγμα μπαχαρικών με έντονα αρώματα και γεύσεις υπάρχει σε αυτή τη συνταγή. Είναι ικανό να δώσει γεύση και άρωμα …
Ένα μείγμα μπαχαρικών με έντονα αρώματα και γεύσεις υπάρχει σε αυτή τη συνταγή. Είναι ικανό να δώσει γεύση και άρωμα …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Το πετιμέζι, αυτό το σιρόπι από σταφύλι ότι πιο υπέροχο μπορεί να δώσει το σταφύλι μαζί με το κρασί!Το πετιμέζι …
Υλικά (για 120 ντολμαδάκια): 400γρ αμπελόφυλλα, έτοιμα για τύλιγμα Για τη γέμιση 500γρ ρύζι καρολίνα 500γρ καθαρισμένο ξερό λευκό κρεμμύδι, …
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
Αυτή είναι μία απλή συνταγή για να κάνετε την δικιά σας βασική πάστα για κάρυ και να δημιουργήσετε με αυτή …
800 γρ. τόνος, κομμένος σε μπαστούνια πάχους 4 εκ. και μήκους 7 εκ. 4 μεγάλες μελιτζάνες 600 ml. χυμό πορτοκάλι …
Το ωμό ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας αλλά πάντοτε πρέπει να καταναλώνουμε με μέτρο. Τώρα το καλοκαίρι …
Στις κουζίνες της Ασίας έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία, όπως και να το κάνουμε. Τα πιάτα τους είναι εξωτικά και πολύ …
Ενα βήμα παραπάνω κάνει το απλό εξαιρετικό!…
Την βασική συνταγή για ξιδάτο χταποδάκι σας έχω σήμερα μαζί με μια πολύ ωραία σαλάτα για την περίοδο της νηστείας …