Μοσχάρι Στρογγανόφ
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # …
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Η αυθεντική συνταγή, για ένα φαγητό… “όπως το θέλει ο Σουλτάνος”!
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (κυλότο), κομμένο σε μικρά κομμάτια 6 κρεμμυδάκια στιφάδου 250 γρ. καλλιεργημένα μανιτάρια 350 ml λευκό …
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Το Κερκυραϊκο Σοφρίτο είναι μια κλασική και αγαλημένη συνταγή και εδώ θα βρείτε την ξεχωριστή εκτέλεση του
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Η καρμπονάντ φλαμάντ (carbonade flamande ή à la flamande) είναι ένα παραδοσιακό πιάτο, με βάση το κρέας, αρχικά αγριογούρουνο αλλά …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Γιορτινό πιάτο ιδανικό για τις ημέρες που έρχονται!
Για το ξεκίνημα λοιπόν του νέου μήνα σας έχουμε ένα φαγητό που είχα να κάνω μερικά χρόνια και όταν το …
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Αγαπημένο πολίτικο φαγητό και η σημερινή ανάρτηση, το επονομαζόμενο χουνκιάρ μπεγιεντί, που ουσιαστικά πρόκειται για πουρέ μελιτζάνας με κοκκινιστό κρέας. …
1.200 γρ. . μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά …
Φαγητό, γνωστό επίσης και με το όνομα “γκούλας”. Αυθεντική πολωνική συνταγή. Παρόμοιες συνταγές πολλές, η σος όμως κάνει τη διαφορά. …
Πεντανόστιμο και μαγειρεμένο στη γάστρα!,ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχάρι σε μικρά κομμάτια Λίγο αλεύρι Ελαιόλαδο 400 γρ λευκά μανιτάρια 6-8 …
Το ρόστο μπορεί να γίνει και με χοιρινό κρέας. Έχει ιταλική προέλευση και ουσιαστικά σημαίνει δυο φαγητά μαγειρεμένα με κόκκινη …
Το φαγητό αυτό έχει γεύση από τα παιδικά μας χρόνια. Ξέρετε, εκείνες τις Κυριακές που μαζεύεται όλη η οικογένεια για …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …