Αφρατο κεικ κολοκυθας με κρεμα λευκης γκαναζ!
Από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι αυτή η συνταγή, την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και δεν με έχει …
Από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι αυτή η συνταγή, την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και δεν με έχει …
Πώς ήρθε όμως η ιδέα για το κράμπλ με κινόα, σε διάφορες αναζητήσεις έβλεπα στο διαδίκτυο γλυκά με κινόα και …
Υλικά: 1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες καστανή ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 4 αυγά …
Μια δικιά μου συνταγή για πεντανόστιμη σούπα βελουτέ λαχανικών με κοτόπουλο που θα λατρέψετε και θα καθιερώσετε!!! Μόλις μπήκε και …
Υπάρχουν διάφορα πιάτα με κύριο συστατικό την πατάτα που έχουν πάρει το όνομά τους από τον Παρμαντιέ. Ένα από αυτά …
Είναι μια απλή συνταγούλα, και γίνεται ακόμη απλούστερη αν σκεφτεί κανείς ότι οι αμερικάνοι σίγουρα θα προτιμήσουν το έτοιμο φύλλο …
H Χριστουγεννιάτικη ζύμη γνωστή από τα ομώνυμα Cookies τώρα και σε ατομικά κεκάκια! Πικάντικη, γλυκειά και yummy!! Προτίμησα cupcakes αντί …
Δοκιμάστε λοιπόν μια διαφορετική σουπίτσα με εντυπωσιακή εμφάνιση! Ψάξτε μόνο για τις μικρές πορτοκαλιές κολοκύθες. Αν δεν τις βρείτε τότε …
Από την Chef Ειρήνη Αndersen Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα Για …
Κουκλίστικα κεκάκια, σας κερνάμε σήμερα! Το χρωματάκι τους είναι σαν ένα ροζ συννεφάκι με κόκκινες πινελιές. Και πως προκύπτει αυτό …
Υλικά 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κακάο 120 γρ. βούτυρο ανάλατο (παγωμένο) 1 …
Μια μηλόπιτα για σήμερα αλλά μια μηλόπιτα λίγο διαφορετική! Περισσότερο τούρτα παρά μηλόπιτα… που όμως αξίζει!!! Τέτοιο νόστιμο συνδυασμό δεν …
Όταν μπαίνει ο Οκτώβρης και τα φύλλα αρχίζουν να παίρνουν πορτοκαλί χρώμα και να πέφτουν στο έδαφος, είναι δείγμα ότι …
Για την γέμιση γλυκιάς κολοκύθας 2 φλιτζάνια (440γρ) πουρέ κολοκύθας (βρασμένη και καλά στραγγισμένη ή ψημένη στο φούρνο ) 1 …
Cheesecake (τσίζκεικ) με γλυκιά κολοκύθα, η αγαπημένη συνταγή ελαφριού γλυκού σε μια πρωτότυπη παραλλαγή με γλυκιά κολοκύθα! Δοκιμάστε τη!
Βάλσαμο είναι ένα ζεστό ρυζόγαλο. ‘Όχι όμως οποιοδήποτε ρυζόγαλο, όχι από αυτά τα αδιάφορα έτοιμα, αλλά φτιαγμένο με βούτυρο, κρέμα …