Σπέσιαλ σαλάτα εποχής με φρούτα και δροσερή dressing
Υλικά: μαρούλι κατσαρό 100 γρ 3 μεσαία πορτοκάλια 2 μήλα 6-8 ντοματίνια ελαιόλαδο ξίδι βαλσάμικο κρέμα βαλσάμικο μουστάρδα τζιντζερ τριμμένο …
Υλικά: μαρούλι κατσαρό 100 γρ 3 μεσαία πορτοκάλια 2 μήλα 6-8 ντοματίνια ελαιόλαδο ξίδι βαλσάμικο κρέμα βαλσάμικο μουστάρδα τζιντζερ τριμμένο …
Θεωρείται μια κλασσική πλέον σαλάτα, είναι πολύ πιθανό να δείτε την αντίστοιχη συνταγή σε περιοδικά και τηλεόραση, είναι πραγματικά πολύ …
Υλικά για 4-8 άτομα: 1 κιλό παντζάρια μικρού μεγέθους προβρασμένα 20 κάστανα προβρασμέν 4 μικρά πορτοκάλια, χωρισμένα στις φέτες τους …
Όταν θες να εντυπωσιάσεις με κάτι γρήγορο και ελαφρύ.Σε μια γιορτή, σε μια Κυριακή, στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά…ΥΛΙΚΑ1 σακουλάκι …
Αυτό το χοιρινό ρολό γεμιστό είναι εγγύηση επιτυχίας, νοστιμιάς και γεύσης και η σάλτσα με το μέλι ονειρική. Το ψήσιμο …
χταποδάκι κάρβουνα 172 …Σας ταιριάζει ότι τύπος και να είστε.. χταποδάκι για την νηστεία χταποδάκι και για το τσίπουρο…Θυμάμαι ν’ …
Μια συνταγή, κατάλληλη για τα τραπέζια σας. Νόστιμη πατατοσαλάτα με ελιές και αυγά. Δροσερή και πεντανόστιμη. Όση και να φτιάξετε …
Θα δούμε μία υπέροχη συνταγή για σαλάτα με βάση τη ρόκα και το σπανάκι, που έχει έναν καταπληκτικό συνδυασμό διαφορετικών …
Υλικά 5-6 άτομα 1 κοτόπουλο κομμένο στη μέση…
Πρόκειται για ένα κύριο πιάτο γεμάτο γεύση. Με βαυαρέζικη καταγωγή και τα αστέρια της παράστασης να είναι δύο από τα …
Μικρά κομμάτια χοιρινού από σπάλα ή λαιμό είναι ένα οικονομικό αλλά και ευέλικτο κομμάτι κρέατος που όταν μαγειρευτεί νόστιμα δίνει …
Σαλάτα με σγουρό μαρούλι, φινόκιο, πορτοκάλι, αμύγδαλα, κολοκυθόσπορους και vinaigrette ελιάς.
Γίνεται κοτόπουλο στο γκριλ να είναι ζουμερό; Ναι γίνεται αν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες του Σωτήρη. Λίγα μυστικά ακόμα Με …
Το φαγητό αυτό είναι απ τις πρώτες επιλογές όποτε κάνω τραπέζι. Όλο γλύκα και νοστιμιά! Λίγα μυστικά ακομα: οι μερίδες …
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 4 ώρες
Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου απλά εγώ την τροποποίησα λίγο για τα δικά μου γούστα…….
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Υλικά 3 μερίδες 1 kg πανσετα 6 κουταλιες σουπας λαδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιες σουπας μέλι 2 κουταλιές σούπας …
Υλικά 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους και τα δύο είναι χωρίς κόκαλα πατάτες –έβαλα 8 …
Υλικά συνταγής Για το κοτόπουλο 2 φιλέτα στήθη κοτόπουλο κομμένα σε λωρίδες 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι …