Χριστουγεννιάτικο κέικ Παρλιάρου
Στο χριστουγεννιάτικο κέικ του Στέλιου το κάρδαμο συναντά το πορτοκάλι και μαζί μπλέκονται με τα ξερά βερίκοκα και τη σοκολάτα. …
Στο χριστουγεννιάτικο κέικ του Στέλιου το κάρδαμο συναντά το πορτοκάλι και μαζί μπλέκονται με τα ξερά βερίκοκα και τη σοκολάτα. …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Οι κουραμπιέδες σηματοδοτούν την περίοδο των Χριστουγέννων, με τη μυρωδιά από το βούτυρο και τα καραμελωμένα αμύγδαλα να πλημμυρίζει το …
Mπαίνουμε στην κουζίνα παρέα με τα παιδιά για να φτιάξουμε ένα υπέροχο κέικ μήλου με σταφίδες! βούτυρο 470 γρ. μήλο …
Αυτά τα μπισκότα έγιναν γιατί μου είχε περισσέψει ζαχαρούχο από άλλη συνταγή. Σοκολατένια Μπισκότα Με Βρώμη Και Ζαχαρούχο Μαστιχωτά, σοκολατένια …
Στην Ελλάδα το περγαμόντο είναι συνυφασμένο με το γλυκό του κουταλιού περγαμόντο κι εγώ ποτέ δεν ήμουν φαν. Αυτή τη …
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Υλικά 180 γρ μείγμα απλού αλευριού χωρίς γλουτένη 40 γρ αλεσμένα αμύγδαλα (αμυγδάλευρο) 1 κουταλάκι του γλυκού κόμμι ξανθανικό ½ …
Χθες το βράδυ έφτιαξα τους κουραμπιέδες και σήμερα μοιράζομαι την συνταγή μαζί σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω να χαθεί …
…
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΙΠΗΚΤΟΣ ΧΑΛΒΑΣ..!!!
Είναι βουτυρένιο, όχι πολύ γλυκό, απόλυτα ισορροπημένο, με την χαρακτηριστική, γλυκόξινη γεύση των φρούτων, το άρωμα και την ζωηρή γεύση …
Σήμερα έχουμε γιορτή, η κόρη μας έχει γενέθλια!!Τι και αν είναι πολλά χιλιόμετρα μακρυά μας εμείς τη γιορτάζουμε εδώ, έφτιαξα …
Η βασιλόπιτα είναι μέρος της παράδοσής μας την Πρωτοχρονιά. Οι μπόμπιρες του σπιτιού κονταροχτυπιούνται για το φλουρί και όλως τυχαίως …
Ήρθε τελικά αυτή η ώρα να βάλουμε μια βασιλόπιτα. Ένα blog που σέβεται τον εαυτό του μετά από τόσα χρόνια …
Μια εξαιρετικη και διαφορετικη για μενα πορτοκαλοπιτα που μου εμπιστευτηκε ενας φιλος και μελος της ομαδας μας στο facebook Αφου …
Για να έχουμε μία γλυκιά χρονιά!, Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 30’ , Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 10 €
Υλικά της συνταγής μας (30 τεμ.) 100 θερμιδες/ ανα τεμ. χωρίς την γκανάζ 100 γρ. ελαιόλαδο ελαφρύ 60 γρ. λάδι …
Υλικά: 150γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100γρ. βούτυρο 50γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 …
Υλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη …