Λουκάνικο χωριάτικο με κριθαράκι και καπνιστό τυρί
Υπέροχο κριθαράκι γεμάτο αρώματα και γεύση, με λουκάνικα χωριάτικα ,που θα τα παντρέψουμε με καπνιστό τυρί και θα απογειώσουμε το …
Υπέροχο κριθαράκι γεμάτο αρώματα και γεύση, με λουκάνικα χωριάτικα ,που θα τα παντρέψουμε με καπνιστό τυρί και θα απογειώσουμε το …
Η ιταλική μακαρονάδα με τη σάλτσα που φέρει το πιο προκλητικό όνομα είναι εξίσου τολμηρή στους συνδυασμούς των υλικών. Δοκιμάστε …
Ανάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό …
Ένα νόστιμο νηστίσιμο πιάτο που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα! Για το συνδυασμό ζυμαρικών με θαλασσινά, εγώ δεν έχω να πω πολλά …
Φαγητό σε 20 λεπτά και για όσους νηστεύουν! Μια πλούσια-οικονομική μακαρονάδα είναι η σημερινή μου πρόταση, που προέκυψε από την …
Νηστίσιμες, Ζυμαρικά και ρύζια, Ζυμαρικά, ΜακαρονάδεςΜακαρόνια – Ζυμαρικά, Ζωμός, Ντομάτα – Ντοματίνια, Πιπεριά, Πάπρικα, Καρότο, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, Ελαιόλαδο – …
Αν σας αρέσουν τα θαλασσινά, η μπεσαμέλ και τα ζυμαρικά, αυτό το πιάτο θα το ερωτευτείτε! Αν πάλι, στόχος σας …
Μια από τις πιο αγαπημένες μακαρονάδες των Ιταλών είναι το σπαγγέτι με σκόρδο, λάδι και πιπεράκι peperoncinoΠαρότι τα υλικά είναι …
Το περίφημο πιάτο από την Μπολόνια της Ιταλίας, σε μια χορτοφαγική παραλλαγή του με κιμά σόγιας Fytro!
Έχω την τύχη κάθε χρόνο να μου παραδίδεται έτοιμος βίγκαν τραχανάς από τα χεράκια της μητέρας μου, και το θεωρώ …
Νοστιμότατο πιάτο που συνδυάζει ζυμαρικά με όσπρια.
Κοφτό μακαρονάκι με κοτόπουλο στο φούρνοΤο κοτοπουλάκι με το κοφτό μακαρόνι αποδείχτηκε μία πολύ καλή επιλογή, καθώς η “συνύπαρξή τους”, …
Τα spaghetti (ή και οι linguine, όπως σε αυτήν εδώ την περίπτωση) με “άγριες”, ελεύθερες, μικρές αχιβαδούλες, είναι ένα πεντανόστιμο …
Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που μυρίζει παράδοση και έχει …
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Υλικά – 1/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο – 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 2 καυτερές πιπερίτσες …
Υλικά συνταγής 500γρ. φαρφάλες 500γρ. χυμός από φρέσκες τομάτες 2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε …
1/3 φλ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 880 γρ. φρέσκα μύδια καθαρισμένα και πλυμένα 2 καλαμάρια …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
Υπεροχη και γρηγορη μακαροναδα με απλα υλικα θαλασσινων δινουν ενα εξαιρετικο γευστικο αποτελεσμα. Απολαυστε την!!! …