Χοιρινό με γίγαντες στην γάστρα
Και γιατί παρακαλώ σώνει και ντε το κρέας να γίνει με ζυμαρικό ή πατάτα? Σήμερα είχαμε αυτή την συζήτηση…Και γιατί …
Και γιατί παρακαλώ σώνει και ντε το κρέας να γίνει με ζυμαρικό ή πατάτα? Σήμερα είχαμε αυτή την συζήτηση…Και γιατί …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό κρέας. Γίνεται και με κατσίκι ή …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Πεντανόστιμα σουτζουκάκια σε μια πιο light και υγιεινή έκδοση!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ !!! Η συνταγή είναι για 3 άτομα περίπου. Μπορούμε αντι …
Κουνελάκι στη γάστρα με λικέρ μαστίχας ξύδι βαλσάμικο,δεντρολίβανο πιπερια φλωρίνης καροτάκια και μαϊντανό!!
Ένα πιάτο που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Η γεύση του; Μοναδική!
Το χοιρινό ταιριάζει πολύ με τη μπύρα και δίνει μία πολύ ωραία και χαρακτηριστική επίγευση. Μπορείτε να το απολαύσετε με …
Ένα κλασσικό και σχετικά εύκολο φαγητό το οποίο όλοι σίγουρα θα φάτε.
Αυτό το φαγάκι το κάνω συχνά, συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή μεσημέρι.Τρυφερά κομμάτια από μοσχαράκι, κρεμμυδάκια κοκκάρι, πατατούλες baby, καροτάκια, πιπεριές …
Το κολοκάσι είναι ένα καθαρά κυπριακό φαγητό. Μαγειρεύεται συνήθως στην κατσαρόλα γιαχνιστό με χοιρινό κρέας. Η δική μου εκδοχή είναι …
Ξέρετε πόσο δύσκολα είναι τα πιτσιρίκια όταν πρόκειται να δοκιμάσουν λαχανικά!!Η κόρη μου τουλάχιστον ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, των …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …
Είναι η εποχή της αγκινάρας, και στο νησί μου τις τιμάμε δεόντως. Δεν υπάρχει τρόπος με τον οποίον να μην …
Υλικά – 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια – 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο – 2 σκ. σκόρδο …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
1-1/2 κιλό κιμάς ανάμεικτος χοιρινό και μοσχάρι 1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 τριμμένο καρότο 2 κ.σ. ψιλοκομμένος …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …