Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Η συνταγή είναι χορηγία από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Robin Hood. Το Robin Hood παράγεται από εξαιρετικής ποιότητας σκληρά …
Η πρώτη ανάρτηση του νέου έτους τι άλλο θα μπορούσε να είναι από μια βασιλόπιτα!!! Και τι βασιλόπιτα ξεχωριστή και …
Τι πιο όμορφο, πιο γευστικό, πιο γιορτινό, πιο αμαρτωλό, από μία πιατέλα τίγκα στον κουραμπιέ; Κουραμπιέ αφράτο, κουραμπιέ κατάλευκο, κουραμπιέ …
…Οι παράδοση απαιτεί να υπάρχουν χιονισμένοι κουραμπιέδες πάνω στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μυρωδάτοι και γεμάτοι ψημένο αμύγδαλο, σύμβολο και υπόσχεση αφθονίας …
Πολύ νόστιμοι κουραμπιέδες με πολύ λίγα υλικά που τρώγονται και σαν μπισκοτάκια αν δεν τους βάλετε άχνη. Λίγα μυστικά ακόμα …
Τραγανά κουραμπιεδάκια, με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και υπέροχη γεύση βουτύρου, που τρίβουν και λιώνουν στο στόμα.Θυμίζουν κουραμπιέδες από καλό ζαχαροπλαστείο …
Για τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες βουτύρου, απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10′ στους 200 βαθμούς C να ροδίσει. …
Τα Χριστούγεννα ήρθαν, είναι εδώ! Πράγμα που σημαίνει ότι τα αλεύρια, οι ζάχαρες και τα βούτυρα αρχίζουν να εξαντλούνται πιο …
Έτσι φέτος είπα να δοκιμάσω τους κουραμπιέδες του Παρλιάρου. Το διαφορετικό σε αυτήν την συνταγή ήταν ότι οι κουραμπιέδες είχαν …
Ονειρεμένη γλυκιά πίτα !! Δοκιμάστε την !!!
Υλικά 1 κιλό ζάχαρη ½ κιλό νισεστές 1 νεροπότηρο βούτυρο —έβαλα γάλακτος– 5 ποτήρια νερό 1 φλιτζάνι άσπρα άψητα αμύγδαλα, …
Υλικά 500γρ. κανταΐφι 200γρ. βούτυρο λιωμένο γάλακτος Για τη γέμιση 300 γρ. καρύδια 1 κουτ. γλυκού …
Πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων και εδώ σας παρουσιάζουμε τη πιο κλασική συνταγή για παραδοσιακούς κουραμπιέδες αλλά και μελομακάρονα με …
Δύο συνταγές για κουραμπιέδες, παραδοσιακοί με βούτυρο γάλακτος και νηστίσιμοι με λάδι.
Είναι από τους πιο ωραίους κουραμπιέδες που έχω δοκιμάσει ποτέ!! Πραγματικός αφρός!! Αυτήν την συνταγή θα σας δώσω σήμερα και …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Από καιρό ήθελα να φτιάξω κουλουράκια με αμύγδαλο, σαν αυτά που αγόραζα από τον φούρνο της γειτονιάς μου! Κι επειδή …
Το σαραγλί είναι ένα υπέροχο σιροπιαστό γλύκισμα που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα, το απολαμβάνουμε σε όλη …
ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία φύλλο Βηρυτού 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης 200 γραμ καρύδι 1+ 1/2 φλυτζάνι βούτυρο απλό ή . βούτυρο …