Τούρτα κάστανο με σοκολάτα
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
Συνταγή για χειμωνιάτικο κέικ με κάστανο, ιδανικό για τα Χριστούγεννα αλλά και όχι μόνο. 300 γρ αλεύρι Φαρίν-απ αλεύρι Φαρίν-απ …
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το …
Υπέροχο και απολαυστικό, ακόμα και αν η γαλοπούλα δεν είναι το κρέας της αρεσκείας σας. Τρυφερό, ζουμερό και χωρίς τη …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Η βασιλόπιτα είναι μέρος της παράδοσής μας την Πρωτοχρονιά. Οι μπόμπιρες του σπιτιού κονταροχτυπιούνται για το φλουρί και όλως τυχαίως …
Μια υπέροχη κιμαδόπιτα με ιδιαίτερο συνδυασμό υλικών που ταιριάζει τέλεια σαν πρώτο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι σας, αφού η γέμιση …
…μέλι 1 ξυλάκι κανέλας 1 φέτα πορτοκάλι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ετοιμάζουμε το σιρόπι Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε την ζάχαρη, …
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι… …
Υλικά της συνταγής μας (30 τεμ.) 100 θερμιδες/ ανα τεμ. χωρίς την γκανάζ 100 γρ. ελαιόλαδο ελαφρύ 60 γρ. λάδι …
Σήμερα θα σας δείξω μία τάρτα αγαπημένη, που φτιάχνω πάντα με την πρώτη ευκαιρία!! Είναι εύκολη, μπορεί να γίνει και …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Τα Λιγκουίνι με Γαρίδες και Φυστίκι Αιγίνης είναι μία ιδιαίτερη συνταγή που ταιριάζει σε ξεχωριστές στιγμές. Έτσι ξεχωριστός είναι για μένα …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Επειδή η αλήθεια είναι ότι τα γλυκά ψυγείου δεν «μυρίζουν» ακόμη, προτιμήσαμε για σήμερα ένα γλυκό ρολό με ανοιξιάτικες φράουλες …