Κοτόπουλο γεμιστό
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Καθαρά χειμωνιάτικη σουπίτσα, βελούδινη και πολύ νόστιμη
Υπέροχο και απολαυστικό, ακόμα και αν η γαλοπούλα δεν είναι το κρέας της αρεσκείας σας. Τρυφερό, ζουμερό και χωρίς τη …
Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε …
Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου απλά εγώ την τροποποίησα λίγο για τα δικά μου γούστα…….
Υλικά για 2-4 μερίδες (ανάλογα το μέγεθος και αν θα είναι κύριο πιάτο ή ορεκτικό ή συνοδευτικό): Για τα νιόκι: …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο (ή άλλο κομμάτι που θα σας προτείνει ο κρεοπώλης) 2 καρότα …
Υλικά για τα κοπανάκια 10 κοπανάκια κοτόπουλου 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 1/2 φλ. λευκό κρασί χυμός από …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Υλικά συνταγής 500 γρ. πένες 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο (ή μείγμα) 1 κρεμμύδι …
Εξωτική φρουτοσαλάτα με ανανά, πορτοκάλι, λίγο λευκό κρασί και φύλλα μέντας για γαρνιτούρα. Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι μια …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Τα Λιγκουίνι με Γαρίδες και Φυστίκι Αιγίνης είναι μία ιδιαίτερη συνταγή που ταιριάζει σε ξεχωριστές στιγμές. Έτσι ξεχωριστός είναι για μένα …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Υλικά 500 γρ. αλεύρι φαρίνα 1,5 φλ. χυμό πορτοκάλι 3/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 3 κ. σ. σταφίδες 1 φλ. …
Οι ντολμάδες είναι αγαπημένο φαγητό στο σπίτι μας. Με όποιο περιτύλιγμα και με όποια γέμιση, καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν το …
Υλικά συνταγής Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλ. του τσαγιού σπορέλαιο …
Υλικά για 4 άτομα: 250 γρ. παπαρδέλες 4 αγκινάρες ψιλοκομμένες 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 100 γρ. …
Ζύμη ψωμιού και μερικές σταφίδες. Λίγο μέλι να το γλυκάνουμε, λίγα καρύδια να νοστιμίσει. Κανελογαρύφαλο για όποιον θέλει το άρωμα. …