Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Για σήμερα σας ετοίμασα ένα από τα πιο αρωματικά και νόστιμα κέικ που έχω φτιάξει, το Περσικό Κέικ της Αγάπης …
Κάποιες φορές θέλουμε να δώσουμε χρώμα στο τραπέζι μας. Μια σαλάτα με σπανάκι και μανταρίνια πρώτα από όλα τραβάει την …
Πρωτότυπη σαλάτα με κινόα και ρεβίθια, αλλά και καρότα. Το καλύτερο όμως σε αυτή τη συνταγή είναι το ντρέσινγκ με …
δεν υπάρχει καλύτερο για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου από ένα εύκολο σπιτικό παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή, ένα παγωτό …
Θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια, θα είναι ευπρόσδεκτη και θα καταναλωθεί μετά απο το οικογενειακό ή φιλικό γεύμα …
Υλικά της συνταγής μας 180 γρ. φρέσκο χυμό λεμονιού 100 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 λεμόνι μέτριο 4 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
Και μια μέρα ξυπνάς και είναι όλα διαφορετικά. Όσο κι αν βρέχει έξω Ιούνιο μήνα, ακούς ανεβαστικά, ποπ και πολλές …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Ενα γλυκό τόστ με μαρμελάδα βούτυρο και φιστίκια Αιγίνης για ένα όμορφο ξεκίνημα της μέρας μας….
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Μια εύκολη, απλή και εύγευστη γλυκιά συνταγή για αυτά τα ρολά μείγματος χουρμάδων και ξηρών καρπών, αρωματισμένα με πορτοκάλι και …
Μια υπέροχη κιμαδόπιτα με ιδιαίτερο συνδυασμό υλικών που ταιριάζει τέλεια σαν πρώτο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι σας, αφού η γέμιση …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα 26 εκ.: Για την πάστα φιστικιού: 125 γρ. φιστίκι Αιγινης,καθαρισμένα απο το κέλυφος 50 …
Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Le dolci tentazioni. Η διαδικασία είναι …
Ήρθε τελικά αυτή η ώρα να βάλουμε μια βασιλόπιτα. Ένα blog που σέβεται τον εαυτό του μετά από τόσα χρόνια …
Ενα ιδιαιτερο γευστικο πιατο για το Πρωτοχρονιατικο τραπεζι σας και οχι μονο.Πεντανόστικα Ρολά Γαλοπούλας γεμισμένα με πραγματικά Υπέροχα υλικά.
Πεντανόστιμο, αρωματικό και στο κλίμα των Χριστουγέννων κέικ καρότου με φυστίκι Αιγίνης καλυμμένο με ένα απίστευτο γλάσο ροδιού που κλέβει …
Πολύ εύκολα και νόστιμα μπακλαβαδάκια . Αναλόγως με την προτίμησή σας μπορείτε να βάλετε περισσότερη γέμιση. Η συνταγή μπορεί να …