Ρύζι μπιριάνι με λαχανικά (Vegan Biryani)
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων Για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας Υλικά: 350 γρ ρύζι μπασμάτι τζίντζερ σκόνη κουρκουμά …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
700 γρ μύδια κατεψυγμενα 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 φρέσκα κρεμιδακια 2 φύλλα δάφνης 100 γρ λευκό κρασί 2 ποτήρια ρύζι …
Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση!!!…
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός μυρωδικών 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα …
Υλικά Χταπόδι 1 κιλό περίπου φρέσκο ή καταψυγμένο Σπανάκι 1 κιλό Ρύζι 300 γρ Κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 τεμ Κρεμμύδι ξερό …
Νηστίσιμο το φαγάκι μας σήμερα, εύκολο, γρήγορο και πολύ πολύ νόστιμο!Ριζότο με αρωματική σελινόριζα και καρότο, που ταιριάζουν πολύ όμορφα …
Το διατροφόλογιο της οικογένειας ενόψει Πάσχα θα αναδιαμορφωθεί καθότι θα αρχίσουμε νηστεία. Μια από τις αγαπημένες μας συνταγές αυτή την …
Ένα πολύ γευστικό, εύκολο και πλήρες διατροφικά πιάτο! Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο αλλά λίγο ωμό ελαιόλαδο, το πιάτο μας γίνεται …
Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι ειδικό για ριζότο 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φετούλες 1 μικρή πράσινη πιπεριά …
Το risotto al mascarpone είναι ένα πολύ-πολύ κρεμώδες πρώτο πιάτο, που θα σας ανταμείψει με τη νοστιμιά και τα υπέροχα …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να …
Το “σιδερένιο” πιάτο στην κορυφή των -όρυζων της ελληνικής κουζίνας. Αρωματικό σπανακόρυζο μαγειρεμένο με μαραθόριζες, λεμόνι και γλυκιά τσουκνίδα, καρυκευμένο …
Μοιάζει σαν μια συνηθισμένη διαδιακασία μετά τις γιορτές να δίνουμε ένα διάστημα στον εαυτό μας τροφές λιγότερο λιπαρές, φορτωμένες με …