Carrot Cake με Φυστικοβούτυρο
Η εμφάνισή του carrot cake στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής, ανάγεται περίπου στον ύστερο Μεσαίωνα, με τη μορφή πουτίγκας καρότου και …
Η εμφάνισή του carrot cake στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής, ανάγεται περίπου στον ύστερο Μεσαίωνα, με τη μορφή πουτίγκας καρότου και …
Αν υπάρχει ένα αρωματικό που πραγματικά με συνεπαίρνει, αυτό είναι ο φρέσκος κόλιαντρος. Όπου και να τον βάλει κανείς, αναβαθμίζεται …
Μια συνταγή γέμισης για το Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα, με παραδοσιακή γέμιση κιμά (κι όχι με συκωτάκια), καβουρντισμένο κουκουνάρι, …
500 γραμμάρια ρύζι καρολίνα λάις 1,5 λίτρο ζωμό κότας 1/2 κιλό συκωτάκια κότας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί …
Στο σπίτι μας δεν μπήκε ποτέ η γαλοπούλα, ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά! Εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας (στην Στερεά Ελλάδα) …
Κάθε χρόνο τα ίδια. Να κάνω γεμιστή τη γαλοπούλα φέτος; Μα δε θα κάνεις τη σούπα; Αυτή είναι η απάντηση …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Πράσινο τσάι, σταφίδες, καρύδια, κολοκυθόσπορος! Τέσσερα υλικά, τέσσερα στηρίγματα καλής υγείας και τα τέσσερα σ’ ένα γλυκό ψωμάκι που συνοδεύει …