Κεφτεδάκια με σως κάρυ και κρέμα πορτοκαλιού
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Πολύ νόστιμο γλυκό για κάθε εποχή του χρόνου. Ο δε συνδιασμός της κανέλλας με το καρύδι και τη μαστίχα στην …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. κιμάς κοτόπουλου 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 αυγά 1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός φρέσκο, ψιλοκομμένος …
Μας έχουν απομείνει κάποια μήλα καιρό και έχουν ωριμάσει; Τα χρησιμοποιούμε σε μια πανεύκολη μηλόπιτα, πολύ αρωματική με τραγανό, καραμελωμένο …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο (ή άλλο κομμάτι που θα σας προτείνει ο κρεοπώλης) 2 καρότα …
Το “mac n’ cheese” είναι αμερικάνικο φαγητό φούρνου με κοφτό μακαρονάκι και τυρί cheddar που εδώ ετοιμάζεται με μια πολύ …
Σιροπιασμένες φρυγανιές,αφράτη κρέμα βανίλιας και συνθέτουν αυτό το πολύ ελαφρύ και δροσερό γλυκό!!! Πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχετε δοκιμάσει!!
Ελάτε να φτιάξυμε τραγανές κροκέτες μανιταριών που θα αρέσουν πολύ σε όλη την οικογένεια. Ιδανικό ορεκτικό για το κυριακάτικο τραπέζι …
Η αλήθεια είναι, πως αυτό το γλυκό, το έχω βαφτίσει τούρτα μανταρίνι. Μα τι τούρτα είναι αυτή, θα πει κάποιος, …
Το ξέρετε ότι τα φρούτα μπορούν να συνοδεύσουν το κυρίως σας γεύμα είτε ως γαρνιτούρα είτε και ως γέμιση; Μπορεί …
Κεφτεδακια με υπεροχη λευκη σαλτσα φετας,πατατες σαν τηγανιτες και μακαροναδα. Οπως και να τα γευτειτε το αποτελεσμα θα ειναι εξισου …
Μια ζουμερή φρυγανιά και όχι στόκος για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Πολύ νόστιμο γλυκό για κάθε εποχή του χρόνου. Ο δε συνδιασμός της κανέλλας με το καρύδι και τη μαστίχα στην …
Μαλακά και αφράτα μπιφτέκια που δύσκολα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί. Τόσο νόστιμα που πραγματικά αξίζει να παρακάμψετε έστω για …
Μια πολύ παλιά συνταγή, που φτιάχνανε οι νυκοκυρές τις περιόδους που περισσεύανε πολλά αυγά και ειδικά μετά το Πάσχα. Η …
Υλικά : 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κούπα κόρν φλάουρ 4 κ.σ. πουρέ πατάτας σε σκόνη στη …
Το Salisbury steak είναι μια “υπερπαραγωγή” hamburger. Αυτή λοιπόν είναι η δική μου εκδοχή και το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο! Μια …